Син Віктора Павліка від Каті Репяхової несподівано заслаб у дорозі та не доїхав додому: температура 39

Зіркова дружина Віктора Павліка Катя Репяхова повідомила про те, що їхній син Михайлик занедужав. Що трапилося з малюком та чому блогерка досі через халепу не може повернутися додому? Про все дізнайтеся у новому матеріалі.

Катя Репяхова і Віктор Павлік минулого року стали батьками чудового хлопчика Михайла. Активний малюк нині заслаб після відпочинку у теплих краях. Халепа сталася прямо по дорозі додому. Як виявилося, у карапуза піднялася температура. Про це блогерка розповіла у сторіз в Інстаграмі.

“Тяжко”, — поскаржилася молода матуся та показала, як виглядає після складного дня та ночі.

Катя також показала, як виглядає зараз: по ній видно, що час, по приїзду в Україну для неї був дуже нелегким. Також блогерка подякувала всім поціновувачам її сторінки за підтримку у таку чорну годину.

Син Віктора Павліка від Каті Репяхової несподівано заслаб

На думку дружини знаменитості, у малюка скоріше за все був ротавірус, який він міг підчепити у літаку або в аеропорту, коли вертатися з ненькою додому з маленьких канікул, що влаштувала йому Катя у непростий час. Репяхова не стримує емоцій, адже карапузу робили щеплення від цієї хворі. Та вірус виявився підступнішим за всі сучасні медичні розробки.

Катя Репяхова зізналася, що знову стала матір'ю
Син Віктора Павліка від Каті Репяхової несподівано заслаб

Все дуже складно, за словами дружини Павліка, адже вимірявши температуру, виявилося, що вона зависока навіть для дорослого: 39. Молодій матусі довелося перервати подорож додому і зупинитися в Одесі та терміново знайти готель. Хлопчик занедужав не на жарт:

“Більше доби Міша нічого не їв”, — пише сполохана ненька.

Катя також звернула увагу на те, що не всі пігулки допомагають крихітці, адже те, що вона знайшла в аптеці можна давати лише дітками від 3-х років, коли її синочку немає ще й 2-х.

Побажаємо ж здоров’я цьому карапузу і спокою Каті, а також нагадаємо, що більше про цю родину, їхні сімейні таємниці та секрети шлюбу ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”. Не забудьте підписатися на канал та поставити вподобайку.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.