У мережі визначилися, чий голос солодший: Олега Винника чи Таюне і кого приходять слухати насправді на концерт

Олег Винник і Таїсія Сватко давно виступають разом на сцені. Та пару років тому Таюне проявила себе, як сольна артистка. Чи не стала вона прямою конкуренткою Головному вовку країни та кого насправді більше полюбляють слухати фанати?

Олег Винник і Таїсія Сватко. Герої цього матеріалу давно працюють пліч-о-пліч на сцені. Щоправда, не дуетом. Таюне багато років була бек-вокалісткою артиста та не уявляла навіть, що колись отримає свою аудиторію фанатів.

Та Головний вовк країни мав інші плани. Ховати такий блискучий талант і голос було несправедливо. Саме тому він особисто став до написання пісень.

Як зараз виглядає Таюне, яку Олег Винник забрав у Німеччину
У мережі визначилися, чий голос солодший: Олега Винника чи Таюне

В інтерв’ю Каті Осадчій співачка зазначила, що ніколи не бажала зіркової слави, а на сольні виступи погодилася, бо її причарували композиції Олега і вона понад усе бажає показати їх красу українцям і світові.

Коли ця пара знаменитостей виступає разом, всі просто шаленіють від енергетики та сили харизми Винника. Після концертів — тільки схвальні коментарі.

У мережі визначилися, чий голос солодший: Олега Винника чи Таюне

Проте, Таюне, як окрема виконавиця приголомшує не менше своїх слухачів. На відміну від Головного вовка країни, у її репертуарі композиції мають чуттєву жіночу енергетику. Вона піднімає теми, які близькі кожній панянці. Зокрема не просто про почуття до чоловіка, а про досвід переживання ревнощів та зради, а ще осмислює, чи потрібно пробачати обранців, які готові гори звернути заради чужих панянок, а не власних жінок.

Для фанатів ця співачка стала справжнім відкриттям, адже ніхто навіть не підозрював, що у неї може бути такий дар, адже з початку своєї великої кар’єри Сватко прикривала тил Олега. Проте, схоже, скоро і сама зможе скласти конкуренцію популярному блондину.

Нагадаємо, що в обох знаменитостей є професійна музична освіта. Винник, як і його фаворитка Таїсія, був студентом Канівського училища культури і мистецтв. Власне, там і мало місце доленосне знайомство двох творчих душ. Подейкують, що рівних у навчанні їм не було.

Схожі статті