Леся Нікітюк та Сергій Притула публічно розповіли про непрожите кохання: “Так і не сказали про свої почуття”

Відомі українські телеведучий Леся Нікітюк та Сергій Притула обговорили в ефірі проблему стосунків між чоловіками і жінками та непрожитого кохання.

Коли Леся Нікітюк стала ведучою розважальної програми “Хто зверху?”, глядачі зрозуміли, що вона — ідеальна партнерка для Сергія Притули. І хоча зірки, здавалося, спочатку не надто ладнали, з часом стали справжніми друзями. У студії відбувалися як дуже веселі події, так і проводилися дуже сумні, але душевні розмови.

Леся Нікітюк зізналась про стосунки з Притулою
Леся Нікітюк та Сергій Притула публічно розповіли про непрожите кохання

Леся Нікітюк та Сергій Притула публічно розповіли про непрожите кохання

Так, під час одного з опитувань команди мали вгадати, скільки відсотків жінок кохали чоловіків “і так і не сказали про свої почуття їм”. Сергій Притула вважав, що близько 18 відсотків, але насправді цифра виявилася настільки великою, що зал загудів.

Після цього телеведучий поцікавився у Лесі, чому представниці прекрасної статі замість того, аби хоча б спробувати дізнатися, чи взаємні їхні почуття, просто мовчать. Натомість Нікітюк заявила, що жінки бояться залишитися з розбитим серцем, тому віддають перевагу для початку почути про це від чоловіків.

Варто відмітити, що велика участь кількість учасників була буквально шокованою відсотковим співвідношенням і зовсім не очікувала, що в Україні така велика кількість людей, які так і не прожили своє кохання.

Нагадуємо, що Лесю Нікітюк та Сергія Притулу неодноразово підозрювали у романі. Втім, зірки стверджують, що вони хороші друзі. Телеведучий одружений і виховує трьох дітей від різних шлюбів. Натомість його колега досі холостякує, але не приховує того факту, що хоче створити сім’ю і знаходиться в процесі пошуку свого справжнього кохання.

Схожі статті