Як виглядають всі чоловіки Ольги Фреймут: від одного втекла, забравши доньку, а іншому народила двох дітей

Особисте життя Олі Фреймут завжди було насичене подіями. Ще не народивши доньку ведуча втекла від чоловіка-іноземця, але і вдома щастя довелося почекати. Дізнайтеся, як виглядають та ким були усі чоловіки телеведучої.

Героїня цього матеріалу одна з найвідоміших телеведучих України. Майже кожен глядач впізнає її ім’я — Оля Фреймут. Сьогодні знаменитість одружена та щаслива у стосунках з чоловіком Володимиром, але у житті знаменитості це вже не перший шлюб.

Від першого чоловіка Фреймут народила доньку Злату. Він корінний британець та познайомилась Ольга з іноземним залицяльником саме в Англії. Спершу молода та сповнена амбіцій ведуча не дала жодних шансів кавалеру, Нілу Мітчеллу, який закохався в українку ледь не з першого погляду. Тільки під час другого візиту до Великої Британії зірка пішла на побачення з Нілом.

Як виглядають всі чоловіки Ольги Фреймут

Іноземцю вдалося швидко підкорити серце вибагливої пані та доволі скоро Фреймут завагітніла. Проте сімейне життя було не таким райдужним, яким уявлялося спочатку. Чоловік виявився агресивним ревнивцем, через що ведуча прийняла рішення тікати назад в Україну, бувши вагітною.

Вдома Ольга продовжила роботу на телебаченні, де її помітив продюсер “5 каналу”, Олександр Ракоїд. Чоловік без тями закохався в зіркову красуню, але це згодом й згубило стосунки. Олександр постійно ревнував обраницю до колег по знімальному майданчику, перевіряв телефон і Фреймут, не витримавши натиску, розірвала стосунки. Офіційно пара була не одружена, але провели церемонію вінчання у церкві.

Як виглядають всі чоловіки Ольги Фреймут

Сьогодні телезірка перебуває у шлюбі з Володимиром Локотко, генеральним директором та продюсером “Нового каналу”. Подружжя живе разом вже п’ять років та виховують двох дітей. Старша донька, Злата, проживає в Америці та здобуває освіту в навчальному інтернаті. Зв’язок з рідним батьком дівчина підтримує та влітку їздила у Британію, щоб провідати тата.

Як виглядають всі чоловіки Ольги Фреймут

Нагадаємо, що найбільшу популярність Олі Фреймут принесла роль ведучої у реаліті-шоу “Ревізор”.

Схожі статті