Багатодітна Сніжана Єгорова показала всіх своїх дітей від різних чоловіків: вибила з Мухарського аліменти

Знаменита українська телеведуча є багатодітну матір'ю і виховує спадкоємців від чоловіків, які були її благовірними у різні періоди в її житті. Як виглядають діти зірки, яка зрадила Україну?

Перший шлюб Сніжани Єгорової з Сергієм Горовим важко назвати щасливим. Старша донька телеведучої Стася неодноразово розповідала, що обстановка у будинку зірок була важкою. Батьки багато сварилися, а матір чіплялася не тільки до свого чоловіка, але і до дітей. Через це Стася відтягувала момент повернення додому зі школи, а пізніше прийняла рішення розірвати стосунки з самою Сніжаною.

Сніжана Єгорова, показала, як виглядають всі її діти від різних чоловіків

Стася Ровінська та її батько

Звісно, посприяло цьому не тільки важке дитинство, але і поведінка Єгорової під час війни, яка спочатку схвалила російську агресію, а потім обурливо відреагувала на інформацію від дочки, що її онуки сиділи в бомбосховищі, поки вона була разом зі своїми дітьми в Туреччині.

Сніжана Єгорова, показала, як виглядають всі її діти від різних чоловіків. Олександра Єгорова

Так, незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Сніжана забрала дочку Олександру Єгорову, яка є рідною дочкою Сергія Горова, а також Івана, Аліну та Андрія Мухарських за кордон. Там їй довелося зіштовхнутися з великими проблемами, адже зірка мала владнати проблеми з документами дітей, щоб і надалі перебувати в Туреччині законно.

Сніжана Єгорова з дітьми від Антіна Мухарського
Сніжана Єгорова з дітьми від Антіна Мухарського Іваном, Андрієм та Аріною

Втім, їй вдалося це владнати за допомоги посольства. Варто відмітити, що Стася Ровінська дуже хвилюється, що її брати та сестри вимушені перебувати разом з матір’ю, яка за її думкою не в собі. При цьому Андрій, Іванна, Аріна та Олександра ніяк не коментують усе, що відбувається в сім’ї.

Варто відмітити, що і Антін Мухарський, який займає жорстку проукраїнську позицію нічого не говорить про своїх спадкоємців та комунікацію з ними.

Схожі статті