Як склалося особисте життя Діми Коляденко після того, як Ірина Білик в черговий раз дала відворот-поворот

Український хореограф, танцівник, телеведучий і співак Діма Коляденко дуже успішний у кар'єрі, але на фронті кохання чоловікові не дуже щастить, проте він вміє кохати. І однією з коханих жінок стала Ірина Білик, яка відмовила йому. Цікаво, як зараз склалося особисте життя Дмитра?

Діма Коляденко певно найуспішніший хореограф сучасності, який почав свою кар’єру понад 20 років тому і досить швидко зростав як танцівник, артист та особистість. Діма завжди був у центрі уваги, в тому числі й жіночої, проте Коляденко ніколи не був ловеласом, на його рахунку не так багато жінок, як може здатися, на перший погляд.

Перше кохання Діми сталося ще у юні роки, але довго стосунки не проіснували, адже Дмитро пішов в армію, тому зв’язок між ними перервався, про тоді юний солдат сильно закохався. Але та сама дівчина не дочекалась свого військовослужбовця і вийшла заміж за іншого.

Я
Як склалося осбисте життя Діми Коляденко після роману з Білик

Потім Діма став успішним танцівником та хореографом і зустрів свою майбутню дружину Олену Шипіцину, нині Коляденко. Разом подружжя займалося хореографією та розвивалося в одному напрямку. Також у шлюбі народився син Філіп. Але згодом на горизонті з’явилась розкішна Ірина Білик і Дмитро зацікавився спочатку, а потім по вуха закохався в українську примадонну та покинув Олену з сином.

У цивільному шлюбі пара прожила 3 роки. Дмитро був найщасливішим чоловіком на землі лише від того, що він має змогу бути поруч з Іриною. Але заміж за хореографа Білик не збиралася. Ба більше, крізь три роки сумісного життя Іра закохалась в іншого чоловіка, заради якого і покинула Коляденко.

Я
Як склалося особисте життя Коляденко після розлучення з Білик

Для танцюриста це був сильний удар, але він гідно відпустив кохану, проте почуття не пройшли. І кожного року Діма робив пропозицію Білик та ще й з різними каблучками. Проте, за словами Коляденко, обручки жінка приймала, а от вийти заміж не погоджувалась.

Тому, хореограф досі самотній та має великі й щирі почуття до Ірини, тому, його особисте життя після відмов Білик залишається самотнім. Певно, Дмитро не може ні кого покохати сильніше, ніж Іру. Але, наразі Коляденко у самому розквіті сил, тому знайти своє щастя він має всі шанси.

Схожі статті