Чия коханка Оксана Марченко: хто зробив її найбагатшою телеведучою України і переписав на неї мільйонні статки

Оксана Марченко. Раніше вона була найяскравішою ведучою української естради. Але сьогодні прихильність фанатів втрачена назавжди. Проте публіку зацікавило, хто у свій час просунув на телебачення журналістку та подарував їй усі можливі багатства?

Багато років Оксана Марченко була однією з найпопулярніших ведучих на українському телебаченні. Аудиторія фанатів особливо розширилася після її ролі ведучої у таких проєктах, як “Х-фактор” та “Україна має талант”. На виступах зірка завжди з’явилася в приголомшливих вбраннях, вартість яких перевищувала декілька тисяч доларів і створювались дизайнерами на особисте замовлення.

Звісно, заробітна плата знаменитостей куди більша, ніж у звичайних працівників, але навіть не кожен артист може дозволити собі жити на таку широку ногу, як Марченко. Так звідки ж взялися усі багатства, якими володіла Оксана, проста дівчина, що народилася у селі на Київщині?

У 2003 році зірка вийшла заміж за депутата та олігарха, Віктора Медведчука. Познайомились вони ще у 1999 році на церемонії ”Людина року”, де Марченко була ведучою. До цього телеведуча вже була одружена, але до зустрічі з Віктором вже розлучилася. Після весілля з політиком кар’єра журналістки стрімко пішла вгору і незабаром Оксана була вже однією з найпопулярніших зірок на каналі СТБ. Але не тільки це виділяло її серед інших знаменитостей.

У хатньої робітниці Оксани Марченко та Віктора Медведчука вилучили 15 мільйонів
Чия коханка Оксана Марченко

Фінансове становище дружини політика помітно відрізнялося від її зіркових колег. Ведуча стала співвласницею багатьох активів та фірм свого чоловіка, а також повноправною власницею не однієї одиниці рухомого та нерухомого майна.

Телеведуча-мільйонерка була улюбленицею публіки до цього року. Ще на початку війни Марченко втекла з території України, не засудивши агресивний напад на свою Батьківщину, а її чоловіка було заарештовано та звинувачено у державній зраді. На майно, активи, літаки та мільйони доларів цієї сім’ї було накладено арешт. Тож колишня зірка втратила не тільки прихильність фанатів, а й накопичені багатства.

Невістка Оксани Марченко змінила стиль і показала себе
Чия коханка Оксана Марченко

Нагадаємо, що Оксана Марченко має трьох дітей, а хрещеним батьком доньки являється путін.

Схожі статті