Майбутня мама Настя Каменських показала округлий живіт та вразила новиною: “Буде маленька принцесочка”

Знаменита українська співачка Настя Каменських сколихнула мережу новою фотографією, на якій засвітила у круглу фігуру. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська співачка Настя Каменських багато часу присвятила розвитку музичної кар’єри, і до сімейного життя пройшла у доволі зрілому віці. Декілька років тому стало відомо, що Потап та Настя приховували свій шлюб. А одружилася зіркова пара майже одразу після того, як продюсер пішов від своєї першої дружини Ірини Горової.

Потап потримався за вагітний живіт Ірини Горової
Настя Каменських показала округлий живіт

У цьому союзі у зірки народився син Андрій, який продовжує проживати з матір’ю. Натомість Настя Каменських не квапиться дарувати своєму коханому другу дитину.

Настя Каменських показала округлий живіт

Тим не менш, співачка постійно говорить про те, що дуже хоче малюка і працює з Потапом над цим питанням. Тобто поповненню в родині Каменських бути.

На тлі розмов про вагітність шанувальники почали підозрювати і зірку у цікавому стані. Тим паче, що останнім часом її фотографії постійно інтригують через фігуру артистки. Нещодавно Настя оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, в якому постала у дуже вільному одязі і здалася шанувальникам вельми округлою.

У коментарях під знімком одразу ж почали сипатися компліменти та запитання, чи слід очікувати фанатам новину про майбутнє поповнення.

Настя Каменських показала округлий живіт

Варто відзначити, що чутки про вагітність Насті Каменських почалися одразу ж після її повернення з Європи. На деяких кадрах артистка була дуже схожа на вагітну, тому їй знову довелося публічно спростовувати новину про малюка від Потапа.

Та окрім цих чуток подейкують і про розставання продюсера зі співачкою. Більшість пар під час війни пережила неймовірні кризи в особистих стосунках, тож користувачі мережі мають здогадки, що ця проблема не оминула і родину Потапенків.

Схожі статті