У родині ведучої “1+1” Валентини Хамайко поповнення: хто цього разу

Нові члени родини завжди супроводжуються радістю, а якщо це тварини, то це неабияки привід розповісти історію і показувати сотні знімків.

Днями ведуча каналу “1+1” Валентина Хамайко поділилася з прихильниками радісною новиною. З цієї нагоди зірка плюсів опублікувала допис, у якому розповіла про поповнення у зірковій родині.

З розповіді ведучої зрозуміло, що її улюбленець песик Мімі народила чотирьох цуценят: двох хлопчиків і двох дівчаток. Жінка зауважила, що думала завести собаку, щоб разом займатися спортом, адже тварини відображають господарів. Але, схоже, у чотирилапого друга родини були інші плани, які успішно втілила. Хоча навіть так дуже схожа на зіркову господиню.

Валентина Хамайко поділилася історією кохання її собачки і сусідського пса, якого для себе жінка назвала Д’Артаньяна. Як виявилося пес був стареньких бабусі та дідуся, що мешкали від зірки телебачення за кілька порожніх хат. Нещодавно Валентина Хамайко дізналася, що батько цуценят загинув. Літні господарі дуже переживали втрату вірного друга і ведуча вирішила подарувати їм цуценя, яке є найбільшою копією їхнього тата.

У коментарях колеги і просто прихильники Валентини привітали її з такою подією. І поділилися враженнями від історії. Проте знайшлися і ті, хто запропонував каструвати Мімі і позбутися проблеми цуценят.

Поки що цуценята живуть у зірки вдома, але троє з них скоро поїдуть у нові домівки. Їх вирішили забрати друзі телеведучої. Попереду у цуценят ще одне випробування – перша вакцинація.

У історії під знімком з цуценятами Валентина Хамайко розповіла, що з дитинства дуже любила тварин і несла додому всіх котів, собак, хом’ячків і гусенят. Щоправда вдома раділи лише останні, а інших просили віднести на вулицю. Схоже, що така любов до тварин не минула даремно і два роки тому у телеведучої з’явився власний чотирилапий друг, появі якого передувало озвучування мами Мігеля у мультфільмі “Таємниця Коко”.

Добре, що дитяча мрія Валентини Хамайко здійснилася, ще й подарувала менький кудлатий сюрприз.

Схожі статті