Стало відомо, хто підкорив серце актора Тараса Цимбалюка після розлучення з дружиною: “Це моя дівчина”

Популярний український актор, Тарас Цимбалюк, заінтригував підписників, що після розлучення з дружиною, можливо, вже має нові стосунки. Ким може бути обраниця артиста та чому він її приховує від публіки?

Актор театру та кіно, Тарас Цимбалюк активно веде соціальні мережі та ділиться з прихильниками не тільки професійним контентом, а й своїми міркуваннями та поглядами. У червні цього року артист ошелешив фанатів новиною, що він розлучається зі своєю дружиною, Тіною. Молода жінка працює візажистом, але шанувальники неодноразово помічали, що навіть без макіяжу Тіна дуже вродлива. Подружжя прожили разом чотири роки та, зі слів Тараса, розійшлися по взаємній згоді. Актор зізнавався, що хоч проблеми у стосунках з дружиною він мав давно, до розлучення готовим не був. Проте офіційну причину, чому не вдалося зберегти сім’ю, Цимбалюк не розповідає.

Тарас Цимбалюк з дружиною
Стало відомо, хто підкорив серце актора Тараса Цимбалюка

Нещодавно в Інстаграм-сторіс Тарасу підписники ставили питання різні теми. Але коли мова зайшла про жінок, артист опублікував неоднозначну світлину, де чоловік обіймає дівчину, але облич пари не видно. Проте можна помітити одну цікаву деталь — на знімку хлопець має великий, срібний перстень та тонкий, чорний браслет.

Саме такі аксесуари присутні на руці Тараса на інших фотографіях. Невже актор вирішив не холостякувати довго після розлучення, та знайшов нову обраницю? Цимбалюк не коментував, що у його житті з’явилося нове кохання, але поділився, на що звертає увагу у жінках. Знаменитість вважає, що щасливі стосунки, це передусім робота двох людей. А у прекрасній половині його приваблює харизма, почуття гумору, спільна симпатія та схожі погляди на життя.

“Це моя дівчина за багатьма ознаками”, — почав свою розповідь чоловік.

Стало відомо, хто підкорив серце актора Тараса Цимбалюка

Як став відомим Тарас Цимбалюк?

На телеекранах цього красеня публіка вперше побачила у 2011 році, коли актор зіграв роль в одному містичному серіалі. Але найбільшу популярність Тарасу приніс серіал “Спіймати Кайдаша”. Ця багатосерійна робота була знята по мотивах повісті українського письменника, Івана Нечуя-Левицького “Кайдашева сім’я”. Також актор грав у історичному телесеріалі “Кава з кардамоном”, який у 2021 році набрав високі рейтинги переглядів.

Нагадаємо, що Тарас Цимбалюк має професійну освіту та навчався в університеті театру та кіно імені Карпенка-Карого.

Схожі статті