Як виглядає і чим займається рідна сестра Лілії Ребрик, яку дружина Андрія Дикого ніколи не показує (ФОТО)

Лілія Ребрик - талановита українська ведуча та акторка, учасниця шоу "Танці з зірками" на СТБ, яку знає вся країна. Шанувальники пильно стежать за життям білявки, котра приховує чимало таємниць, однією із яких є існування рідної сестри.

Лілія Ребрик народилась у мальовничому місті Чернівці, звідки переїхала до столиці, щоб навчатися у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого, який закінчила із червоним дипломом, що стало неабияким підґрунтям для старту кар’єри юної Ліліани. Глядачі можуть пам’ятати її як молоду та привабливу дівчинку із прогнозу погоди на одному з українських каналів, але справжня популярність прийшла після шоу “Танцюють всі” на СТБ, де Ліля була ведучою. Але не всі знають, що танцями у родині захоплюється не лише Ребрик.

Як виглядає і чим займається рідна сестра Лілії Ребрик

Нещодавно у соціальній мережі Інстаґрам фанати помітили яскраву брюнетку, що позувала на фото із доньками Лілії Ребрик. З’ясувалося, ця красуня зі стрункою фігурою та темною шевелюрою – молодша сестра ведучої “Ранку з Україною”. Чи можна сказати, що Юліана Тодорюк – так звуть дівчину – ховається у тіні слави своєї популярної родички Лілії Ребрик, яку взяла собі більш звучний псевдонім, відмовившись від свого прізвища? Навряд чи!

Юліана знайома багатьом у танцювальній тусовці як учасниця шоу-балету FaceFactory, також співпрацює із співачкою Катериною Бужинською та іншими зірками української естради.

Відомо, що Юліані 33 роки, зараз вона мешкає у Торонто, де професійно займається хореографією. На світлинах в соціальних мережах її можна побачити у відвертих сценічних костюмах або у малесенькому бікіні, адже дівчині, як і її сестрі, є що показати. Але не забуває Юліана і про родину, викладаючи у своєму акаунті фотографії із племінницями, сестрою, батьками. Можна помітити, що на фото безіменний палець кралі без обручки, тому серце дівчини не вкрав ще жоден пристрасний танцюрист.

Нагадаємо, що сама Лілія Ребрик у 2011 році вийшла заміж за партнера по шоу “Танці з зірками” Андрія Дикого. У шлюбі народила двох доньок – Діану та Поліну.

Схожі статті