Сергій Бабкін показав, як відсвяткував день народження за кордоном: хто з колег привітав артиста-гастролера?

Вчора Сергій Бабкін зустрів своє 44-річчя, але за межами рідної країни, а саме у Німеччині, цікаво, як пройшло це особисте свято артиста та хто з колег його привітав?

Сергій все своє життя прожив у чудовому місті Харків, яке нині вважається місто–герой, через невпинну агресію з боку росії. А оскільки Бабкін є багатодітний батько, то разом з родиною він виїхав до Німеччини, де перебуває й сьогодні. Натомість артист не забуває про рідну неньку та дає концерти, як сольні, так і зі своїм гуртом. Таким чином він дає зрозуміти, що йому не все одно на долю рідного міста та рідної країни.

Тож, вже понад 7 місяців сім’я Бабкіна знаходиться у чужій країні та без роботи. Дружина Бабкіна, Сніжана розповідала, що вони живуть лише на соціальні виплати, а оскільки у них не одна дитина, то й виплати не мінімальні. Тож, за словами Бабкіної, їм вистачає цих грошей, адже вони живуть дуже економно, майже нікуди не виходять та не відвідують ресторани, кафе та подібні місця.

Тож, тепер вдвічі цікавіше, яким чином Сергій зустрів свої 44 роки, в умовах економії й не в рідній країні. Відомо, що ця творча родина має багато цікавих захоплень, одне з них це медитації та взагалі різні практики для пізнання себе.

Сергій Бабкін розповів, як відсвяткував день народження
Сергій Бабкін розповів, як відсвяткував день народження

Так, у свій особливий день, Бабкін разом з родиною відправилися у ліс. Там Сергій вирішив досягти чергового рекорду та простояв на цвяхах 44 хвилини, рівно стільки, скільки років йому виповнилося, про це чоловік розповів у своїх історіях в instagram.

Хто з зірок привітав Бабкіна з днем народження
Хто з зірок привітав Бабкіна з днем народження

Також було сімейне застілля, де родина разом пила каву, чай та їла смачний тортик. Тож, святкування пройшло дуже скромно та затишно. Сергій не хизувався своїм святом, але показав, хто з зірок його привітав. Серед тих зірок, які привітали Бабкіна відзначився Монатік, колеги з гурту та його дружина, яка привітала чоловіка ніжними словами у пості instagram.

“Моя рідна душа, мій любий друг, З днем твого народження” – написала Сніжана.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.