Як виглядає перша дружина Євгена Огіра: залишила слід в серці чоловіка Тіни Кароль до останнього подиху

Тіна Кароль - популярна співачка, драйвовим пісням якої може підспівувати кожен українець. Але у житті виконавиці все не так райдужної та завзято, як у текстах її хітів. Доля зіграла із нею лихий жарт - жінка рано залишилась вдовою, поховавши чоловіка Євгена Огіра у 2013 році.

У 2008 році молода, але амбіційна співачка Тіна Кароль та старший за неї на 5 років знаний український продюсер Євген Огір відгуляли таємне весілля на Мальдівах, а через пів року влаштували пишне вінчання у Києво-Печерській Лаврі. Того ж року у пари народився первісток — син Веніамін, який зараз навчається у Великобританії. Але щастя подружжя тривало не довго – у 2011 році Євгену діагностували рак шлунку, після тривалого лікування якого чоловік помер.

Тіна залишилась із маленьким сином одна. Однак у її серці назавжди залишилося місце для першого чоловіка. Кароль присвятила йому не одну пісню, а згодом випустила автобіографічну стрічку “Сила кохання і голосу”, у якій згадала, що Євген в передсмертній агонії кликав іншу жінку та називав Тіну чужим ім’ям. Як так, адже здавалося, що Кароль – перше і єдине кохання Огіра? Виявилось, що в чоловіка була перша дружина, і саме ці він кликав перед тим, як піти у кращій світ.

Всі обранці Тіни Кароль до і після Євгена Огіра
Як виглядає перша дружина Євгена Огіра

Першу обраницю продюсера звати Дарина. Вона взяла прізвище чоловіка — Огір. Зійшлися вони на тлі спільних інтересів — під час навчання в Київському національному університеті імені Карпенка-Карого. За фахом вона – режисерка. Пара разом працювала на музичному каналі М1. Але Дарина була неабиякою кар’єристкою, це і стало приводом для подальшого розлучення. “Біологічний годинник” Огіра сигналізував, що час завести дітей та сім’ю, але дружина була іншої думки і вибрала керівну посаду на одному з українських каналів.

Як виглядає перша дружина Євгена Огіра? Джерело фото — особисті архіви Дарини Огір

Тіна Кароль вважає, що чоловік відчував провину перед першою дружиною, тому хотів наостанок вибачитись перед Дариною, аби піти із життя із чистим сумлінням. Але чим образив та за що хотів перепросити чоловік, співачка навіть не здогадується.

Нагадаємо, що більше про шлюб Тіни її нинішнє ставлення до трагедії з чоловіком, нові романи ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”. Не забудьте підписатися на канал та поставити вподобайку.

spot_img

Схожі статті