35-річний Ігор Ласточкін продемонстрував, якою красивою жінкою він міг би бути: “Хто бачив цю дівчину?”

Актор студії "Квартал 95" та "Ліга сміху" Ігор Ласточкін за фахом має бути готовий на будь-які перевтілення, у тому числі й у жіночі образи, адже це частина роботи і нічого страшного чи дивного в цьому немає та сам акор навіть задоволений своїми перевтіленнями, а як реагують шанувальники?

Актор, телеведучий та комік Ігор Ласточкін показав незвичайний образ, який викликав у мережі неоднозначну реакцію. Річ в тому, що Ігорю довелося не раз приміряти на себе жіночий образ, адже зміна амплуа – це частина успішної кар’єри актора та коміка. Тому люди, які йдуть у цю професію, чудово розуміють, що від них потрібна повна самовіддача та звикання до критики і перевтілень.

За всю кар’єру Ласточкіна його перевтілення у жіночі образи налічує всього кілька разів, але ми зараз говоримо про повноцінний образ, з макіяжем, справжнім жіночим одягом та зачіскою. Тож, одного разу Ігор став ведучим корпоративу у стилі гри Cyberpunk2077 і звісно, в кожній грі є свої персонажі та ролі, які люди повинні відіграти або хоча б одягтися так, як того вимагає персонаж.

Так актору зробили досить яскравий макіяж, зачіску з кольоровими прядками волосся, якими доповнили образ та підібрали одяг. А щодо наряду то Ігор був одягнений у топік, джинсову жилетку, дуже коротка джинсова спідниця та чорні колготи у широку сітку. В такому новому для себе образі комік виклав фото в instagram та отримав як підтримку та жарти від шанувальників, так і критику.

Цей образ швидко забувся, але специфіка роботи Ігоря передбачає такі перевтілення в залежності від ролі, яку актор має відіграти. Тому в іншому жіночому образі Ігор також постав у своєму instagram, але там чоловік уже був з червоною помадою, достатньо довгим волоссям для чоловіка та в окулярах. Але на цей раз у коментарях було більше позитивних коментарів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.