На кому одружився переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин: молода жінка з гарним українським ім’ям

Відомий український музикант та переможець шоу "Голос країни" Роман Сасанчин минулого року одружився та став батьком. Як виглядає благовірна молодого артиста?

Минулого року стало відомо, що Роман Сасанчин має стати батьком. Про це він розповів журналістам разом зі своєю коханою Іванною. На той час вони ще не були одружені. Реєстрація шлюбу відбулася раптово навіть для самої пари.

На кому одружився Роман Сасанчин

Дружина Романа Сасанчина розповіла, що коїться з її шлюбом
На кому одружився Роман Сасанчин

Благовірну Романа звуть Іванною. Вона на декілька років старша за свого обранця і на даний момент заробляє на життя за допомогою особистого блогу в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно дівчина розповіла своїм підписникам, що якби знала про те, через що їй доведеться пройти разом з чоловіком через публічність їхніх стосунків, ніколи б не стала їх розкривати. Окрім хейту та пліток, парі постійно доводиться зіштовхуватися з фанатками Романа. Але щодо цього Іванна спокійна, адже цілком та повністю довіряє своєму обранцю.

Зараз молоді люди виховують спільну дочку Елізабет, яку вдома лагідно називають Елізою. Пара не переїхала до квартири в Києві, яку виграв на проєкті Роман. Незадовго до війни співак займався ремонтом, щоб продати її та придбати інше житло в столиці. Втім, усі плани були зруйновані війною.

До речі, народження донечки у Романа та Іванни було цілком запланованим. Блогерка обожнює дітей і дуже хотіла народити. З цієї причин пара принципово не приймає допомогу від батьків.

Роман Сасанчин в 19 років став батьком
На кому одружився Роман Сасанчин

Що ж стосується сім’ї Іванни, декілька місяців тому стало відомо, що її батько повернувся з фронту пораненим і був госпіталізований з важкими травмами. Зараз чоловік проходить неймовірно складну реабілітацію. Дочка дуже пишається своїм батьком-героєм і час від часу розповідає підписникам, як проходить його лікування.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.