Христина Соловій, перебуваючи за кордоном, засумувала за Вакарчуком та пригадала щасливі моменти: “Ніби вчора”

Христина Соловій українська співачка, яка завжди здавалася дуже ліричною та ніжною дівчиною і цей настрій відображався у її піснях. А на шоу "Голос країни", під опікою Святослава Вакарчука дівчина ще більше відкрила свій талант. А тепер, перебуваючи за кордоном, сумує за своїм зірковим тренером.

Відома українська співачка багато років була під творчим та дбайливим крилом Святослава Вакарчука і часто чула на свою адресу, що без нього, вона ніколи б не стала популярною. Звісно, всі ми чуємо талант Христини, проте дівчина стала заручницею образу, який з’явився на шоу “Голос країни”. Адже, по-перше, співачці приписували роман з Вакарчуком і тому ходили плітки, ніби-то артист її тягне та нав’язує свій репертуар. Це було образливим для юної виконавиці, проте час іде та обставини змінюються.

Христина Соловій згадала про часи з Вакарчуком

Зараз Христина самостійна співачка, яка має змогу їздити по країнах Європи й давати благодійні концерти і от до цього вона дійшла сама. Але не слід забувати, що саме талант-шоу та піклування Святослава дали гарний поштовх дівчині для розвитку у творчості. Та сама Христина іноді жалкує про участь і каже, що врешті-решт воно не багато їй дало.

Так, Соловій сильно хотіла стати якомога скоріше самостійною та іменитою артисткою на українській естраді та це швидко сталося. Та без Вакарчука не обійшлося, адже саме з ним Христині пророкували довгий роман заради кар’єри. Але саму Христину це не тішило, тому дівчина не стала чекати, поки Вакарчук зробить з неї зірку і пішла своєю дорогою.

А нещодавно Соловій згадала про свої часи на голосі зі Святославом, тільки вже не в якості учасниці, а в ролі радника судді. Насправді це рішення Вакарчука нікого не здивувало і навіть не виникало питань, чому співак не запросив іншого виконавця чи виконавицю. З цього приводу артистка написала пост в instagram з теплими спогадами про час співробітництва зі Святославом та в цілому на шоу “Голос країни”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.