|
08.11.2022 22:44

Аліна Гросу показала себе до всіх втручань та пластики і вразила змінами: обскакала навіть Ірину Білик (ФОТО)

Аліна Гросу — "маленька бджілка" української сцени двохтисячних, а нині молода діва сучасної української естради не перестає дивувати своїх шанувальників. Нещодавно вона ошелешила новими світлинами, на яких видно її справжню.

Дівчинка родом із Чернівців, Аліна Гросу, у далекому 1999 році підкорила серця десятків тисяч людей своїм дзвінким вокалом та по-дитячому наївними текстами пісень, які написала для неї її хрещена мати Ірина Білик, ставши хрещеною і для кар’єри маленької співачки.

20 років від сходження маленької зірки не минули дарма: “бджілка” подорослішала, змінила колір волосся на платиновий блонд, не нехтувала послугами косметологів-ін’єкціоністів, встигла здобути освіту і попрацювати на теренах країни-агресора, навіть розпочала акторську кар’єру. Хоча юну Гросу неодноразово помічали у компанії російських зірок, зокрема Григорія Лепса, але зараз дівчина повернулась до рідних Чернівців, де волонтерить, допомагаючи переселенцям.

Аліна Гросу показала себе до всіх втручань та пластики

Днями Аліна Гросу у своєму акаунті в Інстаґрам виклала фото, на яких постала в образі брутальної рок-зірки: шкіряна байкерська куртка із металевими шипами, проста біла футболка, зібране у недбалий хвіст волосся, мінімум мейку та, як заявила сама співачка, оперативних втручань.

Фанати одразу почали писати у коментарях компліменти:

  • “Красуня. Як же я засумувала за естетикою. А то всі на одне лице. Все роблено-перероблено. Що губи, що брови, що очі”
  • “Справжня українська врода. Божого благословення та жіночого щастя!”
  • “Хочу сказати, що без фотошопу і всіляких ефектів Ви дуже гарна. На мою особисту думку навіть гарніша, ніж з якимось спецефектами.”

Не дарма дівчину часто порівнюють із її родичкою — епатажною Іриною Білик, адже обидві справжні окраси українського шоу-бізнесу. Можливо, Аліна навіть і перевершила Білик через свою молодість. Але не все так безхмарно у житті молодої виконавиці. У підписі до фото вона поскаржилась на самотність. Справа у тому, що нещодавно вона розірвала стосунки зі своїм коханим, який поїхав до іншої країни. Дивно, що такій красуні ніхто не полікував розбите серце.

Нагадаємо, що у 2017 році в Аліни Гросу народився молодший брат Михайло.