Скільки років разом Притула та Нікітюк: стосунки колег дійшли від зізнань у коханні до весільної сукні

Відомі українські телеведучі Сергій Притула та Леся Нікітюк за роки співпраці стали хорошими друзями. Скільки тривають взаємини колег, які стали наче "не розлий вода".

У розважальному шоу, яке за 10 років набрало неймовірну популярність “Хто зверху” Сергій Притула змінив три партнерки. Спочатку це була бездоганна леді Ольга Фреймут, яка свого часу покинула партнера заради кар’єри на телеканалі “1+1”.

Скільки років разом Притула та Нікітюк

На зміну їй прийшла російська гумористка Катерина Варнава, яка не затрималася на українському телебаченні надовго. А от наприкінці 2017-го прийшла Леся Нікітюк.

Скільки років разом Притула та Нікітюк

Спочатку здавалося, наче Ведучі не зможуть знайти спільної мови та створити успішний тандем. Та в результаті він не тільки став популярним, але може вважатися найвдалішим. Сергій та Леся впізнали одне одне ближче та стали дуже близькими друзями.

Леся Нікітюк та Сергій Притула публічно розповіли про непрожите кохання
Скільки років разом Притула та Нікітюк

Їхні взаємини потеплішали, а глядачі навіть почали підозрювати їх у романі. І дійсно, важко цього не зробити, коли Леся то у жарт зізнається Сергію у коханні, то взагалі постає перед ним у весільній сукні з фатою.

Та у реальному житті Леся Нікітюк є просто бажаною гостею в домі Сергія. Телеведучий вже одружений з жінкою, яка подарувала йому двох дочок та справжнє сімейне щастя.

Натомість Леся Нікітюк, за офіційною версією, досі холостякує. Втім, телеведуча постійно інтригує своїх фанатів розповідями про таємничих обранців, особистості яких вона розкривати не хоче. І не дарма, адже публічні стосунки — справа далеко не з легких і витримує не кожен.

Так, декілька років тому вона розповідала, що в неї був наречений, який за сумісництвом був її сусідом. Справа мала дійти до весілля, однак щось пішло не так і Нікітюк просто припинила розповідати про чоловіка, який зробив їй пропозицію.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.