Елітна багатоповерхівка з вертолітним майданчиком: як виглядає будинок Зеленських в самому центрі Києва (ФОТО)

Володимир Зеленський зовсім не схожий на попередніх президентів України: молодий, харизматичний, не звик хизуватися статками, як, наприклад, його попередник одіозний Віктор Янукович із золотим батоном. Виявилось, що родина Зеленських мешкає у звичайній квартирі у центрі Києва.

Володимир Зеленський із дружиною Оленою та дітьми розмістилися у будинку в середмісті Києва, який знаходиться за адресою вул. Грушевського 9а. Багатоповерхівка знаходиться недалеко від Маріїнського парку, поряд зі станцією метро “Арсенальна”, звідки до “урядового кварталу” рукою подати, що неабияк зручно для посадовця рівня Зеленського.

як виглядає будинок Зеленських в самому центрі Києва

Точного місця помешкання президента ніхто не розголошує, та за попередніми даними квартира знаходиться на четвертому поверсі славнозвісної споруди-“монстра”, з висоти якого можна побачити Дніпро та панорамні види столиці. Площа квартири також залишається загадкою. Сусідами президента стали колеги по цеху зі Студії “Квартал 95”.
Апартаменти мають усі необхідні зручності: спортивні зали, відеонагляд, велику прибудинкову територію, цілодобову охорону, СПА, підземний паркінг і навіть оснащені системою “розумний дім”. Вишенькою на торті є вертолітний майданчик поряд із будинком.

Олена Зеленська розповіла, як навчаються її діти під час війни
як виглядає будинок Зеленських в самому центрі Києва

Район Грушевської 9а густо заселений найвпливовішими людьми столиці, ціни ж на нерухомість відповідні – одні із найвищих у Києві.

Натомість у рідному місті президента, Кривому Розі, таких розкішних умов не було. Батьківська квартира хоча і має чотири кімнати, але знаходиться у звичайному спальному районі серед десятків однакових панельних споруд із розписаними стінами та оголошеннями на металевих дверях під’їздів. Поруч магазини, гаражі, та ніякого натяку на парковку для гвинтокрила. Атмосфера рідного району, де минули найкращі роки Володимира Зеленського, не змінювалась роками.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський з самого початку повномасштабного вторгнення не покинув Україну, сказавши, що йому потрібна зброя, а не таксі.

Схожі статті