ТОП-5 страхів Тіни Кароль: зірка вперше після втрати чоловіка зізналася, що боїться прожити життя без любові

Тіна завжди була стійкою та непохитною жінкою і хоче залишатися такою й надалі, але ж у кожної людини є свої страхи, просто хтось вміє їх ретельно приховувати від сторонніх очей, так робить і Кароль, проте 5 речей, відсутність яких її лякає, поп-діва назвала.

Насправді й така залізна леді, як Кароль, іноді хоче відчути себе слабкою та безтурботною жінкою, яка не вирішує купу питань одразу, а просто живе у своє задоволення і насолоджується безтурботністю. І такий період у житті Тіни був, коли вона була заміжня. Тоді Кароль відчувала себе справжньою дівчиною, про яку турбуються, яка може зняти вантаж зі своїх плечей та передати його більш сильній людині, тобто своєму чоловікові.

Які страхи має Тіна Кароль
Які страхи має Тіна Кароль

Але, на жаль, ця безтурботність переслідувала Тіну не так довго, адже її стальна стіна, в один момент пішла з життя і всі питання лягли на тендітні плечі співачки. Це й турбота про сина Веніаміна, який тоді ще був маленький, і творчість, яку Кароль в жодному разі не збиралась залишати та інші життєві питання, які потрібно було вирішувати самостійно.

З того часу ніхто і ніколи не бачив сліз артистки, її слабкість. Жодна людина не чула, як Тіна жаліється на складнощі свого життєвого шляху, бо, по-перше, вона сама для себе обрала позицію, ніколи не жалітися, тому її дотримується. А по-друге, артистка чомусь не може нікому крім себе зізнатися у слабкостях та у своїх внутрішніх переживаннях, тому, все пропрацьовує сама.

Які страхи має Тіна Кароль
Які страхи має Тіна Кароль

Але в одному з інтерв’ю Кароль все ж таки розповіла про п’ять своїх страхів у житті, які не дають їй спокою. Тіна боїться втратити сина, адже чоловіка в неї вже забрала доля. Також артистка обережна у плані творчості, вона дуже боїться залишитися без змоги співати. А ще, наскільки б сильно Кароль це не приховувала, але жінка боїться жити без кохання, в цілому у житті й звісно звідси йде острах самотності. Також Тіна не уявляє життя без простих базових речей – вода та їжа.

Отже, навіть найсильніша жінка, має свої страхи та іноді може про це розповісти. Та й насправді немає нічого поганого у тому, що люди, які тебе оточують знають, які в тебе травми є всередині. Можливо хтось, для кого ти є цінним, встане на захист твоїх почуттів.

Схожі статті