Володя Дантес після розлучення з Дорофєєвою наважився озвучити справжню причину відсутності дітей: подробиці

Подружжя Дантес і Дорофєєва проіснувало 10 років, 6 з яких вони перебували в офіційному шлюбі, але за цей час, у пари так і не народилися діти, всіх дуже цікавило питання відсутності дітей у їх шлюбі, проте Володя наважився розповісти причину.

Напевно, Дорофєєва і Дантес були найяскравішою молодою парою українського шоу-бізнесу. Вони завжди демонстрували своє поважне ставлення один до одного та ніколи не говорили про складності у своїх стосунках, тому здавалося, що вони на одній хвилі, яка зможе переплисти весь океан життєвих негараздів. Але, у 2022 році, шлюб артистів розпався та історія кохання прийшла до свого логічного завершення.

Дантес розповів пр відсутність дітей з Дорофєєвою
Дантес розповів пр відсутність дітей з Дорофєєвою

Але всі 10 років, які прожили разом Вова та Надя від них хотіли продовження роду, тобто, вся країна чекала офіційної заяви про вагітність Дорофєєвої, але цього не відбувалося і вже точно не відбудеться. Та слід зазначити, що за 10 років і Володя і Надія постійно чули однакові питання про дітей, до того ж деякі з них були настільки безтактовними. За словами Дантеса, деякі дозволяли собі спитати щось на кшталт: “Ну що, коли ми вже побачимо маленьких Дантесиків чи Додошат?”. І такі питання неймовірно виводили співака з себе.

Проте, Вова завжди намагався відповісти коректно і не зачепити людину, яка питає це. Насправді ж подружжя бажало мати спільних дітей, але вони хотіли ще пожити для себе й не народжувати першого малюка для суспільства, бо так заведено. Володимир розповів, що він думав про Надю, про себе, про кар’єру обох, яка вийшла на свій пік, про батьків, тому відкладали цю справу на більш слушний час.

Дантес розкрив причину відсутності дітей у шлюбі з Дорофєєвою
Дантес розкрив причину відсутності дітей у шлюбі з Дорофєєвою

Також, у мережі ходили вже різні варіації відповіді, ніби щось не так зі здоров’ям чи немає сумісності у парі, і от на такі заяви Дантес вже реагував не надто спокійно. Адже обидва партнери не люблять, коли суспільство давить на них та вигадує нісенітниці.

До того ж причина найпростіша, вони просто жили для себе і насолоджувалися один одним, тому не поспішали обтяжувати себе дитиною, з якою життя перегортається на 90 градусів. Вова і Надя вважали й вважають, що в першу чергу потрібно жити для себе, а не створювати нову людину, коли ви ще не готові витрачати на неї енергію.

Схожі статті