Вперше в історії президент отримав “Оскар”: за які заслуги Зеленському вручили нагороду

Володимир Зеленський у минулому мав дуже успішну акторську кар'єру та зміг заснувати цілу корпорацію "Квартал 95", але тепер він обіймає посаду президента, і саме в цей момент, отримав "Оскар", яким чином так сталося, можна дізнатися у статті.

Зеленський у наших реаліях став справжньою легендою, до того ж не тільки в рамках України, а у всій Європі та багато світових лідерів, беруть приклад у Володимира. Тому, за останні 8 місяців він отримав прихильність багатьох голлівудських та європейських акторів, співаків, режисерів та інших творчих людей.

Володимир проявив і продовжує проявляти неабияку мужність та стійкість – це дійсно вражає. Його шлях дуже не легкий, це бачать всі та відзначив колега та близький друг президента Євген Кошовий.

Зеленський отримав Оскар
Зеленський отримав Оскар

“Уявіть, яка в ньому сила, на його президентську долю припав ковід, карантин, а тепер взагалі війна. І він гідно бореться, йому складно, але він бореться. Інакше Вова не може вчинити. Він буде йти до кінця” – розказав Кошовий.

Зеленський дійсно викликає повагу, тому заради зустрічі з ним відомі на весь світ люди летять в Україну, попри велику небезпеку, аби на власні очі побачити, які злочини робить росія і які гористі приносить нашій країні. А також заради того, щоб потиснути руку найвідважнішій людині року – Володимиру Зеленському.

Зеленський отримав Оскар від Шона Пенна
Зеленський отримав Оскар від Шона Пенна

Так, вже не перший раз робить голлівудський режисер та актор Шон Пенн. Чоловік в черговий раз приїхав в Україну і зустрівся з президентом. Але на цей раз Шон привіз незвичний сувенір, в який вклав дуже сильний сенс. Актор подарував Зеленському свою нагороду “Оскар”, яка залишиться у нього до кінця війни та символізує віру у перемогу України.

Зеленський отримав Оскар
Зеленський отримав Оскар

Своєю чергою Володимир нагородив режисера орденом за мужність 3-го ступеня за вагомий внесок у популяризацію Української держави у світі та підтримку. До того ж Шон Пенн відзначився ще й на алеї сміливості, де є табличка з його ім’ям. Це символ подяки українського народу за прихильність правді.

Зеленський отримав Оскар
Зеленський отримав Оскар

Також, актор виконує важливу місію, він знімає документальний фільм про злочини країни агресора. Певно таке рішення Шон прийняв через те, що на момент початку війни він був у Києві, а згодом відвідав ще Львів та Дніпро.

Схожі статті