Оля Цибульська з розбитою губою розповіла про сварку з чоловіком: “Це і є справжнє кохання”

українська співачка Оля Цибульська багато років ховала свого чоловіка від сторонніх очей, але нещодавно він дав ексклюзивне інтерв'ю та зачарував українців. А тепер, артистка поскаржилася на сварки з ним, та ще й з розбитою губою.

Оля вважається однією з найяскравіших молодих співачок України, адже її образи завжди вражають та й сама вона дуже шибутна та позитивна. Колеги, які працювали з Олею, кажуть що вона – це вибух. А ще Цибульська дуже гостра на язик, тому ніколи не приховувала своїх справжніх емоцій і завжди каже все так, як є. І це чудово, адже жінка не намагається бути кращою, ніж вона є.

Тож, якщо Оля така на сцені та знімальних майданчиках, певно й дома вона також не стримується і може спровокувати чоловіка на сварки й сімейні скандали. Хоча на інтерв’ю Сергій був дуже стриманий та спокійний, і навіть у якихось моментах осоромився.

Оля Цибульська поскаржилась на чоловіка
Оля Цибульська поскаржилась на чоловіка

Відомо, що вже понад 20 років, зі шкільних часів Цибульська крокує по життю зі своїм обранцем та жодного разу про це не пошкодувала. Проте чомусь досить довго не показувала, як він виглядає і це стало причиною для появи пліток. Майже вся країна була впевнена, що Оля крутить роман з Дзідзьо та навіть має від нього сина. Але сама співачка завжди спростовувала чутки й казала, що у Нестора є справжній батько, який просто не любить публічності.

Оля Цибульська поскаржилась на чоловіка
Оля Цибульська поскаржилась на чоловіка

Але влітку всі побачили та дізналися, хто ж ховався за словами Олі, Тепер, Цибульська з задоволенням демонструє історії в Instagram з чоловіком. І вчора співачка поділилась короткою розповідю про те, що посварилась з Сергієм, але через що, вже й не пам’ятає.

“Коли ви сваритесь, миритесь, а через день вже не пам’ятаєте чого сварились – це і є справжнє кохання” – сказала у відео Цибульська.

Оля Цибульська поскаржилась на чоловіка
Оля Цибульська поскаржилась на чоловіка

І все б добре, але Оля була перед дзеркалом з розбитою губою, це налякало підписників артистки, адже тепер є думки, що сварка не просто закінчилася. Хоча й Оля не торкалась більше цієї теми. Але мало ймовірності, що це зробив її чоловік, адже у наступних сторіс Оля розповіла, що він тільки зустрів її з Нестором у Києві, а тоді виявляється, що сварка відбулась в онлайн режимі, тому можна видихнути.

Схожі статті