Ксенія Мішина розповіла, як її принижували режисери на кастингах: “Ти хто, оце ти акторка?”

Відома українська акторка Ксенія Мішина не завжди викликала у режисерів повагу та захоплення. В її кар'єрі траплялися такі випадки, коли її сильно принижували та не вважали талановитою.

Мішина одна з тих акторок, яких дуже люблять глядачі та фільми з її участю набирають неймовірні рейтинги, адже образи Ксенії у серіалах завжди неповторні та особливі. Вона може перевтілитись в будь-яке амплуа, від зухвалої Лідії Шефір у серіалі “Кріпосна” і, до безпомічної лікарки Тамари Лаврової у “Присяганні лікаря”.

Мішина розповіла про приниження режисерів
Мішина розповіла про приниження від режисерів

Вміння вжитися в роль – найголовніша якість для актора, адже без цього не вийде потрібної картинки. Тому, режисери часто намагаються дати найскладніші ситуації на кастингах, щоб побачити, на що здатен актор. Роль потрібно відчувати, тому іноді продюсери й режисери переборщують із грубістю.

Але дивлячись на Мішину складно собі уявити, що до неї можна проявляти грубість та неповагу, а тим більше принижувати її. Проте це мало місце бути у творчості та в один період свого життя акторка часто стикалася з такими “профі”, які дозволяли собі навіть використовувати нецензурну лексику на адресу акторів.

Мішина розповіла про приниження від режисерів
Мішина розповіла про приниження від режисерів

В одному зі своїх інтерв’ю Мішина розповіла, які слова вона особисто чула від режисерів та що бачила на власні очі дуже грубих режисерів, які акторів за людей взагалі не вважають і не думають, що вони відбивають бажання співпрацювати.

“Я стільки г***а до цього пережила, ще й після. Такі режисери мені зустрічалися на цих кастингах, таке говорили, господи, це просто капець: “Що це, ти хто, ти оце акторка, ну ти симпатична, ну що ти себе накрутила”. Один взагалі, я прийшла, а він такий, “Що б***ь?”. Я пам’ятаю з матами, це просто якийсь жах”.

Також Мішина зазначила, що так не можна робити, і навіть якщо людина не професійна, але йде до своєї мети, треба підтримувати і відмовляти акуратно, але в жодному разі не принижувати. Адже це може відбити бажання у людини розвиватися як актор.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.