Притула і Нікітюк, Фреймут і Педан, Шовкопляс і Гордєєв та інші: телепари, які можуть бути парами і в житті

В шоу-бізнесі вельми поширена ситуація, коли колеги, які роками працюють разом перетворюються на подружжя. Тому підозри аудиторії чергової телепари у романі цілком виправдані.

Леся Нікітюк і Сергій Притула

Леся Нікітюк та Сергій Притула публічно розповіли про непрожите кохання
Телепари, які можуть бути парами і в житті

Ці двоє спрацювалися майже одразу. В ефірах, які вони ведуть разом, звучать і зізнання в коханні, і неоднозначні жарти, і розмови про вічне. Не можна звинувачувати глядачів за те, що вони мріють про цю пару, адже не дарма зірки стали ідеальним тандемом, адже дійсно одне одному підходять.

Ольга Фреймут та Олександр Педан

Телепари, які можуть бути парами і в житті

Свого часу цим двом приписували таємний Роман, адже Ольга Фреймут поцілувала свого партнера прямо в ефірі. І варто відмітити, що цілунок був не дружній, а справжній та пристрасний. Втім, Олександр Педан щасливо одружений і Ольга Фреймут також перебуває у вдалому союзі. Після сварки телеведучої з Сергієм Притулою подейкують, що взаємини з Педаном зійшли нанівець. Та чи дійсно це так?

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс

Неля Шовкопляс не змогла покинути Єгора Гордєєва
Телепари, які можуть бути парами і в житті

Якщо спочатку здавалося, що ці телеведучі зовсім не підходять, то згодом стало відомо, що вони ідеально доповнюють одне одного. Взаємини між колегами також стали настільки теплими, що Єгор навіть якось поцілував колегу у маківку на очах усієї країни.

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір — колеги-рекордсмени, адже співпрацюють разом довше за усі телевізійні пари. Однак за офіційною версією Людмила – заміжня жінка, а Руслан не більше, ніж її друг.

Мішель Андраде та Олексій Завгородній

Позитив розповів, чому більше не працює з Потапом
Телепари, які можуть бути парами і в житті

Після новини про розлучення Олексія Завгороднього мережею поповзли чутки про його роман з красунею болівійкою Мішель. Друзі виглядали неймовірно гармонійно у програмі “Орел і Решка”. Втім, обидва заперечують імовірність такого розвитку подій.

Схожі статті