Як виглядає і чим займається справжній чоловік Олі Цибульської: повна протилежність яскравому Дзідзьо

Ольга Цибульська – частий гість на шпальтах зіркових видань. Переможниця проєкту "Фабрика зірок" та екс-учасниця дуету "Опасные связи" і зараз полюбляє небезпечні зв'язки та часто фігурує у численних скандалах.

Однією із найобговорюваніших тем за участі співачки є її пристрасний роман із Михайлом Хомою, відомим під псевдонімом Дзідзьо. Масла у вогонь чуток постійно підливала колишня дружина Хоми — популярна українська співачка Славія.
Після розлучення із Хомою у своєму інтерв’ю Славія звинуватила Цибульську у тому, що вона буквально вкрала чоловіка із щасливої родини. Ольга була вкрай обурена такою гучною заявою, яку швидко спростувала, сказавши, що з Дзідзьо їх поєднує лише хрещення сина Цибульської Нестора. Однак, навіть це не змусило співачку показати обличчя свого справжнього обранця, якого вона ретельно приховує в усіх соцмережах.

Оля Цибульська розповіла як ставиться до того, що її чоловік не пішов в ЗСУ
Як виглядає і чим займається справжній чоловік Олі Цибульської

Не так давно особистість чоловіка зірки стала відомою. І це зовсім не простий чолов’яга із заводу. Ним виявився Сергій Грисюк, який певний час був депутатом Радивилівської міської ради, проте у травні 2020-го склав свої повноваження.

Також Грисюк поєднував роботу депутата з роботою директора ТОВ “Радивилівмолоко” (з 2013 року).
Хоча чоловік і далекий від шоу-бізнесу, але нічим не гірший за екранного “коханця” Цибульської – Михайла Хому. Бізнесмен та держслужбовець у минулому ще зі у шкільні роки вкрав серце молодої дівчини. Стосунки пари наврядчи можна назвати ідеальними, через медійність дружини та пересуди про її романи з колегами по цеху, але навіть це не завадило їх спільному щастю. Більше того, у декларації, яку виклав Сергій, можна побачити, що Ольга взяла прізвище чоловіка –насправді вона не Цибульська, а Цибульська-Грисюк. Невже це не є доказом справжнього кохання подружжя?

Як виглядає і чим займається справжній чоловік Олі Цибульської

Під рідкісними фото із чоловіком в Інстаґрам-акаунті Цибульської шанувальники співачки захоплюються гармонійністю родини Грисюків, підкреслюючи, як син Нестор схожий на красеня-батька:
“Дуже гарна сім’я! А Нестор і справді дуже схожий на татка”.

Нагадаємо, Цибульська стала мамою в січні 2015 року, коли у пари народився первісток – син Нестор.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.