Еволюція зачіски Олени Зеленської: від рваного чубка і мівіни до ультрамодної стрижки боб-каре (ФОТО)

Найвідоміша жінка України показала себе з новою зачіскою. Олена Зеленська позбавилася рудого волосся та чубчика, змінившися після цього до невпізнаваності. Яка зачіску обрала перша леді для нового образу?

Сучасні жінки намагаються йти в одну ногу з модою та підлаштовувати свою зовнішність та образ під вимоги 21 сторіччя. Бьюті-індустрія сьогодні пропонує безліч процедур та послуг, які допоможуть швидко та кардинально змінити імідж. Олена Зеленська багато років не зраджувала ані своєму чоловіку, ані обраному стилю.

Але нещодавно знаменитість наважилася змінити зачіску і це рішення виправдало усі сподівання. Раніше волосся Олени було пухким та кучерявим, але зараз зачіску першої леді щодня повторюють українські жінки в перукарнях. Зеленська завжди віддає перевагу блонду. Не секрет, що світлий колір волосся візуально омолоджує, тому його часто обирають жінки, кому за 40. Пару десятків років назад, освітлення було доволі агресивною процедурою, яка псувала якість волосся і перетворювала його на мівіну. Але технології зробили крок уперед і сьогодні колористи можуть запропонувати безліч відтінків фарб та доглядових процедур.

Еволюція зачіски Олени Зеленської

Пані Зеленська, зазвичай, обирає складні техніки фарбування та теплі відтінки, завдяки чому волосся виглядає живим, а образ — свіжим. Олена відрізала шевелюру та зробила модну зачіску боб-каре. Цю стрижку часто обирають жінки, які дотримуються, переважно, ділового стилю. Боб-каре завжди зробить образ більш зібраним та доглянутим, а вкладання зранку не займає багато часу.

Еволюція зачіски Олени Зеленської

У першої леді не завжди було довге волосся. У далекі нульові, коли знаменитість тільки вийшла заміж за Володимира Зеленського, то мала коротку зачіску, ледь не під хлопчика. На весіллі жінка має чубчик, а довжина волосся навіть не дістає до пліч. Але з часом Олена наважилася відпустити локони, оскільки доглянута та довга шевелюра прикрашає кожну жінку.

Нагадаємо, що Володимир та Олена Зеленські виховують двох дітей — Олександру та Кирила.

Схожі статті