Найбагатша учасниця “МастерШеф” Катя Велика забула свого чоловіка і задивилась на Міцкевича: “Мені б такого”

Шоу "МастерШеф. Битва сезонів" це не тільки про кулінарію, а ще й про життя. І всі учасники ніби проживають там своє життя, яке сильно відрізняється від реальності. Знаходять друзів, однодумців, колег і навіть кохання. Цього разу Катя Велика милуючись Міцкевичем назвала його мрією всіх жінок.

Катерина завжди виділяється на фоні інших учасників, вона і кухар чудовий і людина цікава. Вона ніколи не приховує того, що хоче сказати й що про кого думає.Тому суперники та колеги на кухні проєкту її поважають, а деякі навіть іноді бояться, адже Велика дуже прямолінійна та гостра на язик. Також жінка має гарне почуття гумору, майже всі її закадрові коментарі розлітаються всією мережею та роблять додаткові рейтинги шоу.

Нещодавно у Каті був скандал з дівчатами проєкту, саме через невміння іноді промовчати, вона здається учасницям агресивною і може грубо відповісти чи прокоментувати дії будь-кого з суперників. Проте з чоловіками в неї відносини складаються набагато краще, наприклад з Павою, жінка також конфліктує, але робить це обережніше.

Катя Велика мріє про Міцкевича
Катя Велика мріє про Міцкевича

А от щодо Влада Міцкевича, то це тепер велика мрія Великої,  так, вийшов каламбур і тавтологія, але саме цими словами можна описати ситуацію. Отже, в instagram з’явився фрагмент відео, на якому Владислав миє поверхню, на якій до цього готував. І він настільки професійно взявся за цю справу, що Катя просто не втрималась і надто емоційно прокоментувала цю дію Міцкевича.

“В якийсь момент, він узяв ганчірку і почав витирати поверхню. Чоловік мрії, який не тільки приготує, а ще й прибере. Мені б такого, мені такого, звісно, не треба, адже в мене чоловік є, але приклад для наслідування сьогодні. А коли він ще при цьому  взяв миску зі збитими вершками та почав їх красиво їсти, це взагалі” – висловилась Катя.

А також після цих слів Велика уявила собі картину з легендарного фільму “Титанік” з Владом у головній ролі. Також Пава з балкона коментував дії Міцкевича та інші учасники. Найцікавіше те, що Владислав у цей момент дійсно не грав на публіку, а просто робив те, що від нього треба. Варто зазначити, що Влад дійсно дуже привабливий чоловік, але одружений татусь.

Схожі статті