“Виходу немає. Розлучення”: Віра Кекелія вперше розповіла про рішення розійтися зі своїм чоловіком Дудою

Відома українська співачка Віра Кекелія сколихнула мережу зізнанням про те, що мала розлучитися зі своїм чоловіком Романом Дудою. Усі деталі в нашій статті.

Декілька місяців тому стало відомо, що українська телеведуча Віра Кекелія народила другого сина. Хлопчика назвали Матвієм. Зірка не розповідала деталі пологів, але зізналася, що другий спадкоємець народився у розлуці зі своїм батьком, адже Віра знаходилася за кордоном у Грузії.

Віра Кекелія вперше розповіла про рішення розійтися зі своїм чоловіком

Віра Кекелія народила дитину та розсекретила нестандартне ім'я
Віра Кекелія вперше розповіла про рішення розійтися зі своїм чоловіком

Нещодавно артистка дала ексклюзивне інтерв’ю для програми “Життя відомих людей”, в якому вперше розповіла неймовірні деталі її особистого життя. Виявляється, у той момент разом зі своїм чоловіком Романом Дудою телеведуча знаходилася на розі розлучення.

Так, конфлікт стався через те, що Роман вірив у російське вторгнення і ще в грудні минулого року наполягав на тому, щоб родина виїхала за кордон.

Натомість Віра не сприймала слова чоловіка всерйоз і вважала такі думки не раціональними. Звісно, після того, як сім’я опинилася у небезпеці, конфлікт між парою загострився на тлі минулих суперечок та різниці в думках.

“В нас скандали були величезні. Вже вирішували, що все, будемо розлучатися. Якийсь момент був такий, що ми такі: ну значить виходу немає, розлучення. Вже була така точка, що ні я, ні він… Ти вже не знаєш, що з цим робити. Ви як впираєтеся один в одного”

Дійшло до того, що зіркове подружжя взагалі не змогло знайти ніякого компромісу вихід полягав лише у розлученні. Втім, Віра разом зі своєю сім’єю поїхала до Грузії та залишила Романа наодинці. І саме це врятувало їхній шлюб. У самотності Дуда заспокоївся та засумував за рідними, а пристрасті тим часом вляглися.

Схожі статті