Хто з українських знаменитостей крім Зеленського і Дантеса має єврейське коріння і як це допомагає їм по життю

Єврейський народ з давніх давен прийнято вважати дуже хитрим та завзятим і всіх людей, які по життю можуть юлити чи хитрити, або шукати вигоду для себе та свого оточення, називають – єврей, навіть якщо людина іншої національності. Але є й змішані представники, у яких хтось з родичів був євреєм, тому, зараз ми розкажемо про українських знаменитостях з цікавим корінням.

Володимир Зеленський

В
Володимир Зеленський

Нинішній президент України народився в українсько-єврейській родині та ніколи не акцентував на цьому увагу, тому що вважає, що це не є найважливішим фактом з його біографії.Відомо, що тато Володимира має єврейське коріння, яке перейшло й Зеленському та допомогло стати дуже сміливою та відважною людиною.

Геннадій Кернес

Г
Геннадій Кернес

Екс-мер міста Харків Геннадій Кернес також має єврейське коріння і він ніколи не приховував цей факт, а навпаки пишався своєю непохитністю та характером, який в нього з’явився завдяки корінню. Тож, певно Кернес був чи не єдиним політиком, який на всі дурні питання міг сказати коротко: “Бо я єврей” і ця фраза працювала краще, ніж мовчання, або намагання піти від каверзного питання.

Тіна Кароль

Т
Тіна Кароль

Справжнє ім’я Тіни Тетяна Ліберман, а це єврейське прізвище, і Кароль не приховує того факту, що її тато має єврейське коріння. Співачка ніколи не соромилась свого походження, тому вона відверто каже, що у душі єврейка.

Володимир Дантес

В
Володя Дантес

Співак Володя Дантес є сином єврейки, тому у своїй кар’єрі коміка, він часто згадує про своє коріння та виховання матері, яка все життя давала йому хитрі, але дієві настанови. Про це у шоу-бізнесі ходить багато жартів, проте Дантеса це не чіпляє, адже він не розуміє, що в цьому поганого.

Віталій та Володимир Кличко

Б
Брати Кличко

Брати боксери приєднуються до володарів єврейських родичів, їм вони дісталися у спадок від бабусі. Цей достатньо цікавий факт Віталій розповів Дмитру Гордону та навіть пригадав історію свого сімейства.

Схожі статті