Цього разу без проблем з законом? Астаф’єва показала, як виглядає її новий коханий, з яким вона живе в горах

Відома українська модель та співачка Даша Астаф'єва через рік після розставання з бойфрендом показала свого нового обранця. Усі деталі в нашій статті.

Близько 5 років Даша Астаф’єва перебувала у стосунках, які окрім щастя, приносили їй і певний дискомфорт. Справа в тому, що колишній обранець моделі мав проблеми з законом в результаті чого, не мав документів, не міг виїхати з України, а також стати законним чоловіком зірки.

Даша Астаф’єва показала фанатам свого нового обранця

Дар'я Астаф'єва
Даша Астаф’єва показала фанатам свого нового обранця

Коли ж йому вдалося трохи розібратися, стосунки дали тріщину і Даша пішла від свого коханого. Після початку повномасштабної війни в Україні співачка віддала всю себе роботі на суспільство. Артистка чистила картоплю у їдальні, яка годувала вимушених переселенців.

Для багатьох користувачів мережі такий вчинок був справжнім шоком, адже Даша — модель, яку знають далеко за межами України, і вона не побоялася брудної роботи, адже знала, що допомагає своїй країні.

Вперше після вторгнення зірка вирушила на відпочинок. Втім, вона обрала не поїздки закордон, а українські пейзажі. На даний момент знаменитість знаходиться у Карпатах. Саме там вона тимчасово живе разом зі своїм новим коханим. Не так давно Даша зізналася, що вступила у нові стосунки. Втім, особистість свого обранця вона розкривати не поспішає.

Даша Астаф’єва показала фанатам свого нового обранця

Але нещодавно стало відомо, що він — не знаменитість і не публічна людина. А все тому, що Даша Астаф’єва оприлюднила декілька кадрів з ним, і користувачі мережі його не впізнали.

Так, відповідні знімки можна знайти на особистій сторінці моделі в соціальній мережі Instagram. На них зіркова пара демонструє ніжні почуття одне до одного. Хтозна, можливо на розі новий етап у стосунках знаменитості?

spot_img

Схожі статті