|
11.11.2022 14:03

Падчерка Потапа неочікувано прилетіла додому, але чоловіка залишила за кордоном: “Він такого не очікував”

Донька Ірини Горової та падчерка Потапа Наталя прилетіла додому і це було дуже несподівано для всієї родини, адже дівчина вийшла за кордоном заміж, невже шлюб вже розпався?

У вересні цього року Наталія шокувала своїх зіркових батьків новиною про те, що вона вийшла заміж. Про це розповіла Ірина Горова в інтерв’ю для ЖВЛ, тоді жінка була шокована, але щаслива за доньку. Проте дівчина обрала для себе хлопця з Лівану. Та й весілля молодята зіграли там. за місцевими традиціями, проте іншу віру Наталя не приймала і планувала влаштувати гучне весілля в Україні.

Падчерка Потапа повернулася додому

Зіркова мама Ірина Горова спокійно ставиться до справ кохання, адже, по-перше, її донька вже доволі доросла, а по-друге, кохання – справа тонка. Тому й Потап щиро порадів за падчерку, до якої ставиться як до рідної доньки попри те, що Наталя спілкується і з рідним батьком. Та й взагалі варто сказати, що не дивлячись на розлучення Іри та Олексія, вони змогли зберегти гідні стосунки заради дітей та спільного бізнесу, тому й з дітьми відносини теплі та відверті.

Падчерка Потапа повернулася додому

Коли прилетіла Наталя її зустріла мама та брат Андрій, який був дуже радий бачити старшу сестру, адже вони дуже близькі. І оскільки в їх родині все відверто, то Горова записала дуже двояке відео розмови з донькою, певно там була розмова про молодого чоловіка дівчини. Бо звучали фрази:

  • “Він такого не очікував”
  • “Але ж я така домашня дівчинка”
  • “Це взагалі шок-контент”
  • “Я шукаю тебе, коханий”
Падчерка Потапа повернулася додому

Тож, що сталося між молодятами та чому Наталія повернулася під батьківське крило, поки можна тільки здогадуватися, а поки нам залишається лише спостерігати за розвитком подій, тому що Ірина пообіцяла незабаром викласти повну версію розмови з дочкою.