Камалія показала, як виглядає її зять та вразила правдою про їхні стосунки: ворогує не тільки з дочкою Захура?

Знаменита українська співачка, Камалія сколихнула мережу, розповівши про справжні стосунки з падчеркою Танею, а також засвітивши її чоловіка.

Коли Камалія вийшла заміж за Мохаммада Захура, у чоловіка було двоє дорослих дітей від попереднього шлюбу. Таня та Арман були народжені росіянкою, з якою мільярдер розлучився незадовго до зустрічі зі співачкою.

Камалія показала сімейні фото та засвітила зятя-мусульманина

З пасинком артистка одразу знайшла спільну мову, а от з падчеркою все склалося зовсім інакше. Ще 10 років тому співачка розповідала, що не може порозумітися з дівчиною і за роки шлюбу з її батьком нічого не змінилося.

Нещодавно артистка давала ексклюзивне інтерв’ю для програми “Життя відомих людей”, і вперше розповіла, що знову знаходиться у стані конфлікту з жінкою. На цей раз його предметом стали грубі висловлювання Камалії щодо росіян, причиною яких стала повномасштабна війна.

Камалія показала сімейні фото та засвітила зятя-мусульманина. У кадрі можна помітити Армана (чоловік з довгим волоссям у футболці) 

Таня не згодна з тим, що її мачуха критикує громадян російської федерації, адже її матір також росіянка. У сюжеті також були показані фотографії з сімейного обіду, на яких можна помітити зятя Камалії. Чоловіка Тані звуть Харун Рашид. У 2008 році пара одружилася, а зараз виховує дочок.

Камалія показала сімейні фото та засвітила зятя-мусульманина. Харун приймає їжу 

Мохаммад Захур не займає жодну зі сторон конфлікту, адже з розумінням ставиться і до своєї дружини, і до своєї дочки.

Що ж стосується колишньої чоловік дав зрозуміти, що вона не підтримує російської агресії і також проти війни. Втім, зробити з цим нічого не може і критики не заслуговує. Нагадуємо, що після 24 лютого родина доклала величезних зусиль, аби не тільки допомогти вимушеним переселенцям та Збройним силам України. Бізнесмен навіть посприяв передачі певного озброєння.

Схожі статті