Даша Астаф’єва розповіла, що з лютого не змінювала постільну білизну і до перемоги не планує: “Я так хочу”

Даша Астаф'єва дуже здивувала своїх шанувальників новою заявою. Виявляється, вона не змінює постільну білизну, але чому і навіщо так довго це не робити, розкажемо у статті.

Астаф’єва з самого початку своєї кар’єри погодилась на образ зухвалої дівчини, яка в будь-яку мить готова зняти з себе все і без жодного докору сумління постати в такому образі перед публікою. Варто лише згадати кліпи гурту “Нікіта”, які були занадто відвертими, але це й притягувало, особливо чоловіків.

Даша Астаф'єва зробила гучну заяву
Даша Астаф’єва зробила гучну заяву

Тому кожна провокуючи або шокуюча заява Даші не здається божевільною, а вже спокійно сприймається аудиторією. Так, нещодавно Астаф’єва була на інтерв’ю та заявила, що з 24 лютого вона не змінювала постільну білизну.

“До речі з лютого не змінювала постільну білизну і до перемоги не збираюся цього робити. Принципово” – висловилась співачка.

Це дивно, звісно, але це її рішення і тільки вона має право вирішувати що і як їй робити. До того ж особисте, завжди має залишатися при людині.

Варто нагадати, що Астаф’єва попри свої викрутаси виявилась справжньою патріоткою. Даша з самого початку війни почала допомагати ЗСУ. Дівчина не посоромилася і пішла на кухню волонтерського штабу, щоб готувати для хлопців їжу на фронт. Через такі дії народ України подивився на артистку іншими очима, адже вона відкрилася як особистість, як людина з великої літери й це дійсно варто поважати.

Даша Астаф'єва зробила цікаву заяву
Даша Астаф’єва зробила цікаву заяву

Та й раніше Даша вже казала, що їй набридло те, що її сприймають лише як дівчину, яка оголює все що можна і не можна. Астаф’єва також має внутрішній світ і хоче, щоб його бачили інші. Тому що бути заручником одного образу дуже складно і навіть неприємно. Але завжди є можливість все змінити. Тому Даша скористалася нагодою і проявила себе справжню, таку, якою вона і завжди була, просто люди не хотіли це помічати та приборкати власний гнів.

Схожі статті