Степан Гіга звинуватив “1+1” у підставі і заявляє, що його замовили: “Було заплановано просто мене опустити”

Відомий український виконавець Степан Гіга вперше розповів, що вважає нібито телеканал "1+1" навмисне змонтували програму з ним таким чином, щоб зіпсувати його репутацію.

Відомий український виконавець Степан Гіга 9 років тому взяв участь у проекті від телеканалу “1+1” під назвою “Міняю жінку”. Тоді ж, він потрапив у неймовірний скандал пов’язаний з його особистим життям. Мовляв, виконавець зовсім не цікавиться своїми дітьми. Тоді зірка майже ніяк не коментував свій невдалий досвід на телебаченні. Втім зараз абсолютно готовий розповісти в свою точку зору.

Степан Гіга звинуватив 1+1 у підставі

Степан Гіга звинуватив 1+1 у підставі

Нещодавно артист дав ексклюзивне інтерв’ю для YouTube-каналу “Розмова”, в якому вперше звинуватив телеканал у продуманому псуванні його репутації.

Зокрема чоловік вважає, що насправді його замовили і в шоу спеціально змонтували все таким чином, щоб виставити його поганим батьком.

“Сам монтаж був зроблений так… було заплановано просто мене опустити. Це було замовлення. Так, я навіть знаю, від кого воно надійшло. Скільки я просив, скільки там проєктів пропонували…. Ми ж з вами знаємо, для чого це було зроблено. Це була просто підстава і все”, – зізнався виконавець.

При цьому зірка наголосив, що знає ім’я замовника, але розсекречувати його не буде.

Також зірка поділився, що насправді є люблячим батьком і виховує своїх дітей з пелюшок. Він не відпускає від себе не тільки власних спадкоємців, але і онуків. Історія з телеканалом його сильно вразила і він більше не має наміру співпрацювати з ним.

Та насправді для шанувальників творчості Степана цей скандал абсолютно нічого не змінив. Його обожнюють як і раніше, а у побачене в шоу не стало причиною його розлюбити.

Схожі статті