“Працюю над цим з психологом”: Володя Дантес зізнався, що після розлучення з Дорофєєвою звернувся за допомогою

Останнім часом багатьох дуже цікавлять питання з ким дружить, кого любить і кого викреслив зі свого життя Вова Дантес, який нещодавно почав своє життя з чистого аркуша.

Володя Дантес дав ексклюзивне інтерв’ю ЖВЛЖВЛ та розповів про останні зміни, особливо розмова торкнулася особистого життя співака. Де він розповів про Дорофєєву, Кацуріну та взагалі як тепер проходять його будні, а також Вова зізнався, що без допомоги психолога він не обходиться, отже про все по черзі.

Особисте життя

Дантес розійшовся з Надею вже достатньо давно та їх розлучення було спокійним та добре обдуманим, тому, як сказав Дантес, офіційно вони розійшлися друзями. Проте після новини про роман Дорофєєвої та Кацуріна, експодружжя не спілкується взагалі.

“Мені дуже подобається Даша, у нас класні відносини, супер відносини і я не хочу про це поки що розмовляти відверто. Вона неймовірна жінка і я радий, що вона є у моєму житті” – розповів Володя

Вова Дантес зызнався, чому ходить до психолога
Вова Дантес зізнався, чому ходить до психолога

Також він додав, що у його житті вже були публічні відносини, за якими спостерігала вся країна та ні до чого доброго це не призвело. І розповів як ставиться до дітей Даші:

“Я їх дуже люблю, але ж це не мої діти, тому я не дозволяю собі віддатися їм повністю емоційно”

А от щодо рідного батька дітей Міши Кацуріна, то з ним Вова не спілкується зовсім, як і з Надею. Співак вважає, що їм більше нема про що говорити. І все через те, що він навіть подумати не міг, що його друг буде зустрічатися з колишньою артиста.

Дантес зызнався, що змусило його пыти до психолога
Дантес зізнався, що змусило його піти до психолога

“Я все чекаю подробиці. Ну закохалися, а як це відбулося, а коли? Я не люблю лицемірство і прихованість. Але це моя проблема, мені неприємно все те, що відбулося, тобто як” – зізнався Дантес.

Тож, їхнє життя тепер зовсім не перетинається і тем для спілкування немає. Але Володя чекає, коли відкриється вся правда. А поки щасливо живе з Дашею.

Робота

Дантес розповів, чому ходить до психолога
Дантес розповів, чому ходить до психолога

Вова зараз дуже зайнятий він їздить на гастролі по всій Європі та дає благодійні концерти. Також пише нові пісні українською та забуває про свою творчість російською. Разом з Олексієм Дурнєвим вони перенесли шоу “Пожежа” з онлайн версії в офлайн і в Європі їх виступи дуже популярні. А гроші з них йдуть на благодійність армії. Також Дантес знімає соціальний проєкт про волонтерів та людей, які постраждали від війни.

Психолог

Дантес розповів, чому ходить до психолога
Дантес розповів, чому ходить до психолога

До психолога Володимир звернувся не просто так, а, тому що почав відчувати, як сильно на нього впливають останні події в країні. Йому було важко сприймати все це спокійно, тому й досі Володі допомагає спеціаліст.

“Працюю над цим з психологом, тому що я не дозволяю собі емоційні моменти”

Вова розуміє, що всі зараз травмовані й нікому легко не живеться, проте він віднайшов свій спосіб боротьби з перезавантаженням через війну, який допомагає.

spot_img

Схожі статті