Хто з учасниць покинув Холостяк-12 в 3 випуску від 11 листопада 2022 року: “Трішки принизливо вийшло”

Хто з учасниць покинув Холостяк-12 в 3 випуску від 11 листопада 2022 року вже відомо. Який вибір Алекс Топольський зробив на цей раз, дізнайтеся в нашій статті.

Стало відомо, хто з учасниць покинув Холостяк-12 в 3 випуску від 11 листопада 2022 року. На цей раз Алекс Топольський здивував глядачів своєю поведінкою і навіть розчарував частину аудиторії. Що ж такого сталося під час зйомок?

Хто з учасниць покинув Холостяк-12

Так, здебільшого фанатки були незадоволені тим, що головний герой реаліті шоу змусив дівчат бігати, як під час спортивного конкурсу.

Хто з учасниць покинув Холостяк-12 в 3 випуску
Хто з учасниць покинув Холостяк-12 в 3 випуску

А гірше за всіх за цого думкою впоралася красуня на ім’я Людмила, з якою він і попрощався у третьому випуску.

Цікаво, що Топольський не чекає на слушний момент і вже поцілував першу учасницю. Нею стала харків’янка Олександра, яку на даний момент вважають переможницею шоу, так як дівчина післч зйомок стала жити в Сполучених Штатах.

Сталося це під час побачення молодих людей у Львові. Спочатку Алекс та Саша гуляли, потім відвідали будинок, в якому виріс головний герой, а після пішли до ресторану, де стався поцілунок, а потам була подарована червона троянда.

З Людмилою ж Алекс розстався через різні погляди на виховання дітей. Зокрема, дівчина поділилася думками, щодо покарання дітлахів, з чим Топольський був категорично не згодний. Зважаючи на те, що виховання — це дуже ва допиту аспект в сім’ї, Топольський вирішив, що настала пора прощатися з красунею.

Нагадуємо, що Учасниця Анастасія Кузьміцька, яка залишила шоу у другому випуску, у своєму Instagram-блозі розповіла, що її змушували працювати за сценарієм та просили дівчат говорити один одному образливі речі.

Схожі статті