Заради кохання: хто крім Горбунова, Потапа та Борисюка одружився на жінках з дітьми від попередніх стосунків

Діти – часто стають перепоною для стосунків, чомусь чоловіки бояться брати на себе відповідальність та приймати в своє життя не тільки жінку, а ще й дитину, або одразу декількох.

Насправді у світі багато самотніх жінок з дітьми і знаєте, чомусь вони ніколи не жаліються на своє важке життя, а просто працюють і виховують дітей і досить часто стають успішними в різних сферах життя. Але кожна така незалежні жінки, хоче мати сильне плече поруч. І ми маємо кілька зіркових прикладів, коли чоловіки змогли прийняти та полюбити дітей своїх обраниць.

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

Юра взагалі взірець для чоловіків, адже він два рази обирав жінку з дітьми. Його перша дружина Людмила вже мала доньку на той момент, коли вони зійшлися. Так сталося й з другою дружиною Катею Осадчою, яка також вже мала дорослого сина від першого шлюбу. Тому, це гідний приклад для всіх чоловіків у світі.

Потап

Потап
Потап

Олексій не дивлячись на свій образ, також виявився дуже гідним чоловіком. Свою колишню дружину Ірину горову прийняв з донькою, яку прийняв як свою рідну. І сама Наталя ніколи не жалілася на ставлення Потапа до неї, тому що також вважає його рідною людиною.

Віталій Борисюк

Віталій Борисюк
Віталій Борисюк

Віталій, це другий чоловік Ольги Сумської, тому він свідомо обрав собі жінку з дитиною від першого шлюбу. І жодного разу про це не пошкодував, тому що вважає, що чужих дітей не буває і якщо ти покохав жінку, то і  її дитину приймеш як рідну.

Олександр Скічко

Олександр Скічко
Олександр Скічко

Колишній телеведучий, пародист та нині очільник Черкаської ОДА Олександр Скічко покохав жінку, на ім’я Єлизавета Юрушева та одружився з нею попри двох її діточок від попередніх стосунків. І це дуже мужній вибір, адже тут чужих дітей було аж двоє.

Антін Мухарський

Антін Мухарский
Антін Мухарский

Актор і телеведучий також прийняв Сніжану Єгорову з двома дівчатами від першого шлюбу та виховував їх гідно і купав у любові, адже це дівчата, ніжні й тендітні створіння. Тому, звання справжнього чоловіка заслуговує ще й Мухарський.

І наостанок хочеться сказати, що жінки мають чинити так само, якщо кохають. Так, діти це завжди велика відповідальність і це не іграшка, вони також зі своїм характером, примхами та часто вередують. Але саме вони наше майбутнє і варто цінувати такі збіги долі, коли ваше кохання вже має живе продовження роду.

Схожі статті