Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, чиї обійми зігрівають її після розлучення: “Романтика воєнного часу”

Колишня дружина знаменитого українського виконавця Дзідзьо Ярослава сколихнула мережу, показавши романтичні танці під час війни. Усі деталі в статті.

Минулого року стало відомо, що Дзідзьо та його дружина Ярослава прийняли рішення розлучитися після 20 років стосунків. Історія пари починається ще за часів навчання.

Спочатку молоді люди будували музичну кар’єру разом, але потім Михайло прийняв рішення продовжувати свій шлях з іншим колективом. Натомість його дружина мріяла про сольну кар’єру, чого Дзідзьо не дозволяв. Зірка не хотів, щоб його благовірна була також його конкуренткою на естраді. Врешті-решт, стосунки зжили в себе.

Славія показала, чиї обійми зігрівають її після розлучення

Дзідзьо гучно відгуляв весіля
Славія показала, чиї обійми зігрівають її після розлучення

Зараз Славія не тільки влаштовує своє особисте життя, але і мчить у напрямку до мрії.

Після початку повномасштабної війни в Україні Славія продовжує розвивати свою кар’єру, а також активно дає різноманітні концерти. Не забула жінка і про невеличкі задоволення в житті.

Досить часто зірка опиняється на природі, про що розповідає своїм підписникам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Ярослава обожнює відпочивати на заході України і постійно тішить користувачів пейзажами. А інколи у її блозі з’являється і більш ексклюзивний матеріал.

Наприклад, нещодавно вона показала, як насолоджувалася повільним танцем з іншим чоловіком. Ба більше, Ярослава не приховувала, що її відео носить романтичний характер.

Славія показала, чиї обійми зігрівають її після розлучення

Втім, хто таємничий красень, якому вдалося запросити жінку на танець, вона не пояснила.

Нагадуємо, що до початку війни Ярослава планувала переїхати до свого обранця. Втім, його особистості розсекретчувати не стала, відклавши цю новину до післявоєнних часів.

Схожі статті