Як виглядають дорослі онуки Софії Ротару: довгонога модель, яка підчепила мільйонера і ді-джей з шевелюрою

Знаменита українська співачка Софія Ротару має лише єдиного сина Руслана, який свого часу подарував зірковій бабусі двох онуків. Усі деталі в статті.

Через декілька років після весілля з Анатолієм Євдокименко у Софії Ротару народився первісток Руслан. Хлопчик є єдиною дитиною Примадонни української естради. Спадкоємець зірки у свою чергу подарував матері двох онуків, яких назвав на честь улюблених батьків — Софією та Анатолієм.

Як виглядають дорослі онуки Софії Ротару

Діти отримали блискучу освіту. Спадкоємці династії Ротару навчалися у Великобританії і бездоганну володіють іноземними мовами.

Соня, досягнувши дорослого віку, рушила за своєю мрією в Сполучені Штати Америки. Там дівчина навчається дизайну, а також будує кар’єру моделі. У Нью-Йорці вона проживає не одна, а разом зі своїм нареченим — Денисом Жадановим, який має бізнес в області IT-технологій.

Онучка Софії Ротару з'явилася на вулицях Мангеттону в дивному образі
Як виглядають дорослі онуки Софії Ротару

В свою чергу Анатолій після закінчення навчання в Лондоні повернувся до України разом з батьками, і деякий час проживав у маєтку бабусі. Чоловік намагається побудувати музичну кар’єру і створює музику. Час від часу йому навіть вдається влаштовувати концерти у нічних клубах.

Як виглядають дорослі онуки Софії Ротару. Анатолій Євдокименко зліва.

Варто відмітити, що після початку повномасштабної війни в Україні Анатолій та Руслан потрапили у неймовірний скандал. Чоловіки були затримані під час незаконного перетину кордону України.

Але не дивлячись на серйозне порушення обидва були відпущені додому наступного дня. До сьогодні просто не знає, чи були якось покарані представники сімейства Євдокименко. Втім, фанати підозрюють, що Анатолій вже давно знаходиться в Європі, але через скандал, не афішує це. Натомість Руслан постійно демонструє, що знаходиться на території України.

Схожі статті