МастерШеф. Битва сезонів 13 випуск від 12.11.2022: хто покинув шоу – “Нічого окрім десертів готувати не вміє”

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 13 випуску від 12.11.2022 вже відомо. Ознайомтеся з нашою статтею, щоб дізнатися ім'я вилетівшого учасника.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 13 випуску від 12.11.2022 відомо. В шоу вже озвучили рішення і на цей раз не пішов ніхто.

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів

Так як фінал стає все ближчим, то завдання для учасників, звісно, стають все складнішими. На цей раз Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська давали майстер-клас для кулінарів, в результаті якого усі учасники мали зробити нотатки, завдяки яким команди мали зробити страви.

Варто відмітити, що на цей раз публіку знову здивував Олександр Цвігун, який потрапив у дуже складну та неприємну ситуацію, але вийшов з неї геніально. Глядачі буквально осипають молодого кулінара компліментами, визнаючи його навички та знання.

Натомість учасниця Іра такої любові від аудиторії на заслужила і у коментарях під публікаціями на офіційній сторінці шоу в соціальній мережі Instagram можна знайти безліч критики на її адресу.

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів

Варто відмітити, що натомість стратегія команди Пави Серветника не спрацювала. Тим не менш, зважаючи на той факт, що жоден з учасників не вилетів з програми, судді з повагою поставилися до зусиль абсолютно всіх членів команди, і битва чорних не змінила хід подій.

На конкурсі чорних билися: Іра Раковчен, Саша Кривець, Саша Цвігун та Влад Цимбалюк. Учасники на початку битви обрали коробки-загадки і мали приготувати страви з відходів. Усім дісталися різні інгредієнти, але їх можна було обмінювати.

Вишукані страви не змогли ідеально приготувати Олександр Кривець та Влад Цимбалюк. Проте в шоу залишилися всі.

Схожі статті