Екс-холостячка Злата Огнєвіч об’явила про весілля і вже обирає сукню на одруження: “Буду готуватися”

Українська співачка та колишня Холостячка Злата Огнєвіч сколихнула мережу зізнанням, що весною наступного року збирається на весілля. Усі деталі в статті.

Хоча друга Холостячка Злата Огнєвіч не знайшла щастя на проєкті, і лише розбила собі серце, все ж таки їй вдалося знайти на шоу друзів. Такими став Максим Тарапата та Андрій Хветкевич. Останній нещодавно трошки ощасливив свою зіркову подругу.

Злата Огнєвіч об’явила про весілля

Не так давно стало відомо про те, що Андрій збирається одружитися зі своїм хлопцем Філіппе. Чоловіки були в розлуці на момент участі спортсмена у шоу. Але після повернення Андрія до Сполучених Штатів вони помирилися і прийняли рішення зареєструвати свої стосунки.

Нещодавно Злата оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька відеороликів, в яких показала, яке запрошення отримала від Андрія і Філіппе, та подякували»а чоловікам за їхню уважності до неї.

Злата Огнєвіч об’явила про весілля

Зокрема, стало відомо, що торжество відбудеться наступного року весною. Тож у Злати буде вдосталь часу, щоб до деталей обдумати свій образ.

До речі, з місцем торжества також визначилися. Святкуватимуть весілля у Мексиці.

Нагадуємо, що Андрій Хветкевич раніше виправдався за своє мовчання щодо орієнтації в шоу. Чоловік запевнив, що йому подобаються як представники його статі, так і жінки. Мовляв, до Злати він був щирий і дійсно розраховував на те, що між ними можуть бути стосунки.

Чи попрощалася Злата з Андрієм через Філіппе, або ж його минуле достовірно невідомо. Співачка з великою прихильністю ставиться до пари, тож глядачі підозрюють, що Хветкевич дуже кохав колишнього хлопця, і артистка про це дізналася. Власне, і сам спортсмен підтвердив, що почуття між ними не проходили, тому вони і зійшлися.

Схожі статті