Коханка чоловіка Пугачової перервала мовчання і вразила зізнанням: “Розлучиться з Аллою, і ми одружимося”

Відома російська співачка Анастасія Стоцька розповіла журналістам, як свого часу Філіп Кіркоров обвів її навколо пальця заради ревнощів Пугачової.

Свого часу чутки про роман Алли Пугачової та молодого Максима Галкіна наробили багато шуму. Тоді Примадонна перебувала у шлюбі з Філіпом Кіркоровим, якого тим часом підозрювали у подружніх зрадах з Анастасією Стоцькою. В одному з інтерв’ю, як повідомляє МедіаБум, остання розповіла, що ж відбувалося у любовному чотирикутнику насправді.

Коханка чоловіка Алли Пугачової вразила зізнанням

Філіп Кіркоров нарешті визнав свій зв'язок з старшим сином Анастасії Стоцької
Коханка чоловіка Алли Пугачової вразила зізнанням

Так, співачка розповіла, що насправді Філіп Кіркоров використав її, щоб викликати ревнощі у легенди російської естради, однак ефект вийшов абсолютно зворотнім. Тим часом сама Стоцька повірила у щирі наміри поп-короля і розраховувала на щось більше, ніж на екранну інтрижку.

“Їм неможливо було не зачаруватися. Він мені казав, що розлучиться з Аллою, і ми одружимося. Нині це смішно звучить”, — розповідала кілька років тому Анастасія.

Варто відмітити, що вже скоро на пару очікувало гучне розлучення. Філіп Кіркоров зовсім не очікував такого стрімкого розірвання стосунків, а пізніше дуже пошкодував про все, що пережив він та Пугачова, і визнав свою помилку. Натомість Алла Борисівна вже багато років щаслива у шлюбі з Максимом Галкіном, якого колись прозивали альфонсом.

Зірка не тільки довів своє щире кохання долегенди російської естради, але й продемонстрував, що насправді може заробляти більше, ніж його дружина і це для нього абсолютно нічого не змінює. Так, будівництво розкішного замку в селі Грязі — повністю заслуга Максима Галкіна, який вклав шалені гроші у створення будинку для своєї сім’ї.

Схожі статті