“Я неформал”: син Потапа від Ірини Горової Андрій показав нову зачіску і зізнався, чому ховається від камер

Син знаменитого українського продюсера та репера Потапа Андрій вразив мережу новою зачіскою. Як зараз виглядає Андрій Потапенко, дізнайтеся в нашій статті.

Досі Олексій Потапенко має лише одного сина. Андрій Потапенко народився у шлюбі продюсера з Іриною Горовою і на даний момент вже є дорослим хлопцем. Після початку повномасштабної війни в Україні саме він став опорою для своєї сім’ї, адже зірковий батько знаходився в Іспанії з і своєю другою дружиною Настею Каменських.

Потап
Син Потапа показав нову зачіску

Син Потапа показав нову зачіску

Андрій вразив українську аудиторію своєю стійкістю, адже не злякався і взяв на себе відповідальність. Хоча хлопець звик до камер та телебачення, він не надто воліє ставати публічною людиною. Це прослідковується і у його поведінці в кадрі.

Так, нещодавно Ірина Горова показала, як гуляє містечком разом зі своїми батьками та сином. Поки зіркові дідусь та бабуся віталися з глядачами продюсерки, Андрій навпаки почав тікати від об’єктиву, намагаючись сховатися. Але в нього це не вийшло.

Син Потапа показав нову зачіску

Потім Андрій все ж таки пояснив, що не хоче, щоб його знімали на відео через нібито зачіску:

“Я схожий на гуся. Я неформал”

Варто відмітити, що хлопець сильно подорослішав і все більше схожий на свого батька. Подейкують, що Андрій успадкував не тільки зовнішність Потапа, але і його риси характеру. Мовляв, так само має ділову хватку і вміє вести справи.

Нагадуємо, що цього року рідна сестра Андрія Наталія, яка народилася у шлюбі Ірини та Юрія Горового вийшла заміж за іноземця. Свого обранця дівчина показувати поки що не поспішає, але відомо, що він мусульманин.

Цілком імовірно, що після закінчення війни сім’я відгуляє весілля на території України.

Схожі статті