Дан Балан таємно відгуляв розкішне весілля: наречена не стрималася і розповіла всю правду про одруження

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан сколихнув мережу, з'явившись на розкішному весіллі української телеведучої Іванни Онуфрійчук. Усі деталі в статті.

Дан Балан — всесвітньовідомий молдавський виконавець, тому його гонорари складають шалені суми. Відповідно, запросити його до себе на свято, у якості артиста, може собі дозволити далеко не кожна людина. Втім, деяким це по кишені.

Серед тих, кому пощастило, опинилася і українська телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка вийшла заміж минулого року за казахстанського мільйонера Алмаза. Дан є найулюбленішим артистом знаменитості, тому вона покликала його виступати на обидва своїх торжества.

Дан Балан таємно відгуляв розкішне весілля

Зокрема, Дан Балан спочатку з’явився на весілля на Мальдівах, а потім розважав публіку на розкішному держистві у столиці України. Варто відмітити, що на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram не було навіть натяку на його участь на святі Іванни.

Дан Балан таємно відгуляв розкішне весілля

Тим часом щаслива наречена та її гості буквально заполонили інформаційний простір кадрами, на яких танцюють під хіти молдавського мачо.

Цікаво, що сам Дан Балан за офіційною версією ніколи не був одруженим. Втім, молдавська преса вважає, що це не так. Артисту приписують шлюб з румунською моделлю Еллою Крупеніною. Подейкують, що у шлюбі з нею чоловік перебував близько 5 років, після чого розірвав союз через численні скандали та ревнощі.

Пліткували і про те, що від цих стосунків у Дана Балана є син Алла. Нібито колишня дружина та спадкоємець музиканта проживають в Ізраїлі, що дійсно може відповідати істині, адже свого часу і Дан Балан мешкав у даній країні через професію свого батька-дипломата.

Схожі статті