Живе не тільки з дочкою Софією від Налчаджиоглу: Ані Лорак показала, як відпочиває разом зі своїм малюком

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак заінтригувала мережу новим знімком, який зробила разом зі своїм улюбленцем. Усі деталі в статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак повністю зникла з інформаційного простору. Зірка переїхала з російської федерації разом з дочкою і видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram. Тож шанувальники не мали жодної гадки, де може знаходитися артистка. Хіба що завдяки її колишньому чоловіку Мурату Налчаджиоглу стало відомо, що її спадкоємиця знаходиться в Туреччині зі своїми родичами.

Фанати Ані Лорак помітили, що її дочка набрала вагу
Ані Лорак показала, як відпочиває разом зі своїм песиком

Тим часом артистка декілька разів засвітилася на приватних заходах: то у Вірменії на весіллі, то взагалі в Австралії. Також мали місце концерти в Європі, який раз у раз зривалися активістами.

Ані Лорак показала, як відпочиває разом зі своїм песиком

І хоча зірка заявила, нібито повернулася до Москви, насправді вона зараз перебуває разом зі своєю дочкою Софією в Іспанії. Судячи з усього, до Європи артистка забрала і свого улюбленця Тошу.

Нещодавно вона оприлюднила свіжий кадр, на якому показала, як пухнастик відпочиває, лежачи біля ноги зірки. Сама Ані Лорак була в халаті, що свідчить про те, що фото було ранковим.

Ані Лорак показала, як відпочиває разом зі своїм песиком

Слід зазначити, що собака є породи мальтіпу. Це наполовину той-пудель, наполовину мальтійська болонка. Цікаво, що представники даної породи дуже маленькі і не досягають ваги більше 5 кілограмів, тож малюк насправді набагато менший, ніж здається у кадрі.

Нагадуємо, що після початку війни навколо Ані Лорак ходили найдивовижніша чутки. Окрім ліквідації компанії в російській федерації, пліткували про те, що вона розсталася зі своїм бойфрендом Єгором Глібом і навіть повернулася до турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, але не в якості його обраниці, а просто як гостя, яка мала потребу у прихистку.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.