Вагітна Настя Каменських у вишиванці за 50 тисяч гривень прикрила руками круглий живіт: “Насолода для мене”

Знаменита українська співачка Настя Каменських знову сколихнула мережу імовірною вагітністю. Чи дійсно артистка очікує на дитину, дізнайтеся в нашій статті.

Настя Каменських — одна з небагатьох украінських зірок, яким вдається приховувати правду про своє особисте життя. Як би важко це не було! Про шлюб Потапа та його колишньої підопічної навіть найвірніші фанати дуету не підозрювали багато років, аж поки зірки самі не об’явили про те, що одружені.

Настя Каменських у вишиванці за прикрила руками круглий живіт

А вже згодом з’ясувалося, що пара побралася у Лас-Вегасі, що роман стрімко розвивався ще за часів, коли Олексій був одружений, і що у пари навіть є спільний маєток на Київщині. І фанати здебільшого вважають, що для ідеальної картини не вистачає лише спільної дитини.

Знаменитості і не заперечують. Обидва розповідають про те, що дуже хочуть малюка, але не зізнаються, чому до сих пір не наважилися на такий відповідальний і важливий в житті крок. Хіба що Настя Каменських постійно посилається на волю Господа.

І хоча артистка пообіцяла, що одразу розповість своїм шанувальникам про своє цікаве положення, користувачі мережі не припиняють підозрювати її у вагітності.

Нещодавно Настя Каменських оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію у розкішній вишиванці, яка коштує аж 50 тисяч гривень.

Настя Каменських у вишиванці за прикрила руками круглий живіт

У кадрі зірка прикрила живіт руками, що одразу заінтригувало публіку. У коментарях під публікацією можна знайти безліч питань стосовно того, чи дійсно Настя Каменських виношує дитя. Артистка як завжди подібні речі ігнорує.

Настя Каменських у вишиванці за прикрила руками круглий живіт

Адже навіть якщо вона знаходиться у положенні, то заявить про це через інтерв’ю або пост у своєму блозі.

Схожі статті