Як виглядає та чим займається батько Володимира Зеленського: ось в кого пішов президент (ФОТО)

Зеленський ніколи не приховував свою родину та своє походження, проте самі батьки не дуже полюбляють публічності. І з того часу, як Володимир обійняв посаду президента запити про його батька в мережі зростають, тому ми вирішили показати, в кого ж пішов лідер країни.

Володимир Зеленський народився у Кривому Розі, де все своє життя прожив його батько Олександр, тому й Володя став уродженцем цього чудового містечка та провів там половину свого життя й до речі зустрів свою першу леді Олену.

Отже, батько президента – Зеленський Олександр Семенович, який все життя присвятив науковій діяльності. Спершу батько Володимира захистив кандидатську дисертацію на тему маркшейдерія – це одна з галузей горної справи. Крізь 10 років після цього, Олександр Семенович став доцентом кафедри “Обчислювальної техніки, економічної інформатики та статистики” Криворізького економічного університету. А ще через 3 роки він став завідувачем кафедри інформаційних технологій та інформатики у цьому ж вищому навчальному закладі. А згодом отримав звання професор.

Як виглядає батько президента
Як виглядає батько президента

Тож, кар’єра чоловіка розвивалася дуже швидко та настільки, що після університетської діяльності Зеленський став керівником міжнародної наукової групи зі співпраці з компанією “Ерденет” у Монголії. Згодом також став виконавцем гранту глави держави з навчання обдарованої молоді сучасним методам геолого-маркшейдерської справи.

Які стосунки між президентом та батьком?

Щодо сімейних справ, то батько голови країни досить суворий у питаннях виховання, проте завжди слухав позицію сина й виходячи з ситуації приймав рішення. Володимир дуже поважає свого батька та цінує його підтримку. В їх родині досить довірливі стосунки, тому Зеленський-молодший може будь-якої миті подзвонити батькові та порадитися з ним щодо всіх питань, які його хвилюють.

Як виглядає батько президента
Як виглядає батько президента

Не дивлячись на свою суворість Олександр Семенович дуже добра й чуйна людина, він обожнює проводити час з онуками та сином, огортає теплом дружину та всіх членів родини, хоча й поводитися завжди стримано.

Проте у підлітковому віці, звісно, між сином і батьком виникали конфліктні ситуації, Володя навіть одного разу капцем кидався в нього, через те, що Олександр забороняв синові куди піти. Тоді це здавалося чимось серйозним, а зараз обидва згадують зі сміхом свої сварки.

Як виглядає батько президента
Як виглядає батько президента

Тож, дивлячись на Олександра Семеновича, видно, що син пішов у нього, зовнішньо певно ні, а от характером, розумом, витримкою, силою волі – так, все взяв від батька, за що й дуже вдячний йому.

Схожі статті