Катерина Реп’яхова згадала, чим зачарувала на початку стосунків Віктора Павліка

Молода дружина Віктора Павліка показала, що подарувала кумирові на концерті перед знайомством.

На 5-ту річницю знайомства дружина 55-річного Віктора Павліка 25-річна Катерина Реп’яхова розповіла про першу зустріч з коханим і свій ніжний подарунок.

Цей хвилюючий момент, за словами Катерини Реп’яхової, трапився на концерті у Миколаєві, зізналася дівчина в Instagram.

З самого дитинства дівчинка захоплювалась творчістю Віктора Франковича і мріяла опинитись в обіймах свого співочого кумира. Неодноразово дівчина відвідувала різні концертні заходи, однак нагоди познайомитись раніше не траплялось, аж поки Катерина не вирішила придбати квитки не лише на концерт у Києві в лютому, а також і відвідала в листопаді пісенну програму Віктора Павліка в Миколаєві.

Віктор Павлік і Катерина Реп’яхова
Віктор Павлік і Катерина Реп’яхова

І, саме в місті корабелів, 20-ти річна Катерина Репяхова передала 50-ти річному Віктору Франковичу букет яскраво червоних троянд з інтригуючою запискою. В тій записці, зі слів Катерини, вона розповідала про своє захоплення співаком з раннього дитинства і про велике бажання відвідати всі концерти Павліка.

Сама зустріч з кумиром відбулась, коли після виступу втомлений і щасливий Віктор Франкович підійнявся до кімнати на своєму поверсі готелю, в якому жив під час організованого турне містами країни.

Подарунок Катерини
Подарунок Катерини

Катерина виклала фото букету троянд, зроблене Віктором Павліком і привітала свого чоловіка з річницею знайомства.

Нагадаємо, що одружились молодята 12 травня 2020 року, однак оголошення про укладення шлюбу оприлюднили через місяць – в червні, в зв’язку з запровадженим в країні карантином внаслідок пандемії коронавірусу. Катерині Реп’яховій 25 років, вона працює концертною директоркою і займається підприємництвом.

Схожі статті