Настя Каменських відбила молодика у Олі Полякової та зайняла місце поп-діви: перевершила колегу у всьому

Настя Каменських "підсиділа" свою колегу, Олю Полякову та перевершила у творчих здібностях. Як королева ночі привселюдно назвала свою конкурентку та кого з молодиків не поділили знаменитості?

Неймовірно, але факт — саме у цю категорію можна віднести поняття про жіночу дружбу, а особливо, у суворому світі телеіндустрії. Між артистками завжди присутнє негласне змагання, хто кого переплюне у красі, співі тощо. Настя Каменських та Оля Полякова вже не один рік змагаються за титул головної поп-діви України. На публічних заходах зірки поводяться стримано та не показують неприязні одна до одної, але у повсякденному житті виконавиці точно не збираються разом на сімейні вечері.

Настя Каменських затьмарила Олю Полякову та перевершила у творчих здібностях
Настя Каменських затьмарила Олю Полякову та перевершила у творчих здібностях

Був випадок, коли білявка ледь не нарвалася на новий скандал, назвавши свою колегу Настю “хвойдою” в ефірі проєкту “Маска”. Каменських спочатку розгубилася, а потім й зовсім перевела все на жарт, аби не загострювати увагу публіки на ситуації.

Нещодавно дружині Потапа вдалося перетягнути ковдру на себе та перевершити королеву ночі. Два місяці тому Оля Полякова заспівала разом з популярним, українським виконавцем, Артемом Пивоваровим. Ліричний трек “Тішся” та чорно-білий кліп підкорив вибагливе серце глядача, а пісня крутилася по усіх радіостанціях країни.

Настя Каменських не стояла в стороні й також злилася з Пивоваровим у творчому дуеті. Зіркові партнери записали спільну пісню “Там у Тополі”, яка лише за три дні вже зібрала понад одного мільйона переглядів.

Артем та NK також зняли чорно-білий кліп на тоні традиційних, вітряних млинів. Для знімань співачка обрала два вбрання: прозору білу сукню з глибоким декольте, та українську сукню-вишиванку.

Настя Каменських заспівала з молодим краснем
Настя Каменських заспівала з молодим краснем

Сьогодні можливість заспівати разом з Пивоваровим розбирають, як гарячі пиріжки. Співак став популярним артистом, а його творчість — чиста насолода для слуху.

Після початку повномасштабного вторгнення знаменитості шоу-бізнесу поступово переходять на українську мову та нові пісні складаю виключно нашою, солов’їною. Артем же відноситься до артистів, які до війни намагалися популяризувати україномовний контент та створював неймовірні треки рідною мовою.

Нагадаємо, що Настя Каменських одружена з репером та продюсером, Олексієм Потапенком, а Оля Полякова виховує двох дітей.

Схожі статті